Jeg ringer til TV2 og skælder dem ud!

Jeg vil opfordre andre til at gøre det samme. Så vidt jeg ved, så er det ikke ulovligt at skælde folk/organisationer ud, når de opfører sig etisk forkasteligt. Jeg vil dog af hensyn til mit blodtryk holde mig fra propagandapressen et par dage nu.

Det var disse to TV2-artikler, der fik mit pis i kog:

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
sweetyenna
søndag, 5 september 2021, 17:56 17:56

Jeg elsker bare dig og din journalistiske tilgang, jeg ville ønske at jeg var så god til at fremlægge sager som du, Per Brændgaard ❤️. Vi kunne ikke være dig foruden. Sandheden skal ud, og det er du fanme genial til. VIL SÅ GERNE MØDE DIG, da jeg er sikker på, at du er en, som kan hjælpe mig med, hvordan jeg kan kæmpe samme kamp, men med et præg af ægte journalistisk (uden at være journalist 😉😅) NAMESTE, du er et smukt smukt menneske, tak for dig🙏🏻😍.