Åbent brev til Københavns Politi

Til Københavns Politi

Dette er en servicemeddelelse for at gøre jeres arbejde for den socialfascistiske regering lettere.

Jeg er i Københavns Lufthavn ved middagstid i dag for at tage det fly til Aalborg, der afgår kl. 13:40. Jeg tager regionaltoget fra Østerport til lufthavnen.

Så vidt jeg er orienteret, så er der stadigvæk et fascistisk krav om, at man skal bruge mundbind i Københavns Lufthavn dikteret af nogle europæiske myndigheder.

Jeg er fritaget for mundbind af mange forskellige sundhedsmæssige grunde, men jeg ved ikke om den regel også gælder i lufthavnen, og jeg er ærligt talt også ligeglad. Ingen skal tvinge mig til at iføre mig det slavesymbol, der tilmed dokumenteret er uden virkning på at forebygge coronasmitte, selvom vores bedrageriske sundhedsmyndigheder påstår noget andet. Jeg kender forskningen!

Hvis I eller andre autoriteter dukker op for at tvinge mig til at iføre mig mundbind på trods af, at jeg er fritaget, så vil jeg naturligvis nægte, og jeg vil, igen, kalde overgrebspersonerne for det, de retteligt er: FASCISTER!

I kan give mig lige så mange bøder, I vil. Jeg bøjer mig ALDRIG for fascistiske overgreb og krænkelser af mine menneskerettigheder til at trække vejret frit!

Vi ses i lufthavnen – med mindre I prioriterer at bruge jeres ressourcer på at bekæmpe kriminelle i stedet for en repræsentant fra det frihedselskende folk.

Mange hilsner

Per Brændgaard
140571
Willemoesgade 31, 4. th.
2100 København Ø

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
fredag, 3 september 2021, 9:16 09:16

Selvfølgelig stiller “de” op…og dermed udstiller og adlyder “de”…DIKTATOREN’S psykopatiske KRIGSFØRELSE…mod alle hendes danske fjender…

Hanne Larsen
fredag, 3 september 2021, 10:58 10:58

Masser af lys og kærlighed til dig på denne tur i FRIHEDENS NAVN 🌞💟💜
Knus 😘 Hanne