Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Åbent brev til Københavns Politi

Til Københavns Politi Dette er en servicemeddelelse for at gøre jeres arbejde for den socialfascistiske regering lettere. Jeg er i Københavns Lufthavn ved middagstid i dag for at tage det fly til Aalborg, der afgår kl. 13:40. Jeg tager regionaltoget fra Østerport til lufthavnen. Så vidt jeg er orienteret, så er der stadigvæk et fascistisk […]

Til Københavns Politi Dette er en servicemeddelelse for at gøre jeres arbejde for den socialfascistiske regering lettere. Jeg er i Københavns Lufthavn ved middagstid i dag for at tage det fly til Aalborg, der afgår kl. 13:40. Jeg tager regionaltoget fra Østerport til lufthavnen. Så vidt jeg er orienteret, så er der stadigvæk et fascistisk […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x