Coronaterror: Jamen, hvad skulle deres motiver dog være for det?

Flere og flere danskere er så småt begyndt at vågne op og undre sig over, hvad der sker i Danmark med corona som påskud. Flere og flere fornemmer, at der er noget uldent ved det, men de tænker, fornuftigt nok, at det er svært at se, hvad deres motiver skulle være. Jeg vil her komme med et bud på svar på det spørgsmål.

Spørgsmålet er altså: Hvad skulle deres motiver være for det? Vi skal for det første være klar over, at ‘de’ omfatter en samling af forskellige grupper bestående af forskellige individer. Det er næppe sådan, at alle der udfører coronaterror mod befolkningen i Danmark er med i en hemmelig sammensværgelse med den samme hemmelige agenda. Det er tværtimod formentlig sådan, at det er meget få – og måske slet ingen i Danmark – der dybest set ved, hvad slutmålet med coronaen egentlig er. Det forholder sig derfor måske sådan, at både dem, der udfører terroren og dem, der er ofrer for den, er ofrer for et dybt bedrag, der får os til at føre krig mod hinanden i stedet for vores fælles, reelle fjende.

De reelle bagmænd og -kvinder finder vi ikke i Danmark, selvom jeg ikke vil udelukke, at bl.a. Mette Frederiksen udmærket ved, hvad det her egentlig handler om. De reelle bagmænd og -kvinder er sandsynligvis en gruppe med repræsentanter fra de rigeste familier i verden. De udfører deres globale indflydelse gennem nogle få rendyrket diktatoriske nationalstater, især Kina, og især gennem ejerskab af holdingselskaber, der ejer de meget store virksomheder, der ejer de mange mindre virksomheder i det meste af verden. De sidder samtidig solidt på centralbankerne og dermed pengeskabelsen, hvilket de har gjort lige siden etableringen af det moderne pengesystem, som netop er blevet skabt af disse familier.

Den mest synlige og oplagt kriminelle aktør er WHO. Deres handlinger og finansiering viser, at WHO er kontrolleret af Kina og en række pengestærke organisationer, der sælger vacciner eller kontrollerer den globale økonomi. En anden oplagt mistænkt storkriminel aktør er et personnetværk i World Ecomic Forum. Nu begynder vi så at kunne identificere, hvem i det kriminelle system der får noget ud af det. På kort sigt får vaccineproducenterne milliarder ud af det, så de har naturligvis en stor interesse i coronaen. På lidt længere sigt handler coronaen efter min vurdering om at indføre et nyt overvågnings- og kontrolsystem, der gør, at de rige familier i verden fortsat kan bestemme over os fattigrøve ved at misbruge vores frygt for virus, sygdom og smitte. De sørger derfor for gennem deres ejerskaber osv. at kontrollere de virksomheder, der ejer de kontrollerende teknologier og den kommende centralbankudstedte digitale valuta, der gør kontrollen komplet.

De eneste, der får noget ud af dette komplot mod menneskeheden, er de kriminelle, gigarige familier, der står bag. Alle andre taber. Selv de fleste af de almindelige banker i Danmark kan se frem til at skulle dreje nøglen om i den nye digitale økonomi, som der forsøges indført med coronabedraget. Det burde derfor være i næsten alles interesse at stå sammen og kæmpe imod – i stedet for som nu at stå i kø for heppe på for endnu mere coronafascisme, der kun tjener Fjendens interesser.

Den mest effektive måde at kæmpe imod på er at genetablere ytringsfrihed i den danske presse. Først når befolkningen kan se mennesker med forskellige meninger om coronaen udveksle synspunkter, argumenter og beviser, kan hver enkelt danne en holdning på et oplyst grundlag. Den nuværende praksis i pressen er censur, der tjener regeringen, der tilsyneladende er blevet kuppet eller presset, ligesom de fleste andre af verdens regeringer, til at føre den politik som de mørke bagmænd ønsker.

Med hensyn til de mange aktører i coronasystemet i Danmark, så er de fleste som sagt blot ofrer for det samme bedrag. De fleste individer handler formentlig i god tro, når de begår overgreb på fredelige, frihedselskende medborgere i den tro, at de udviser samfundssind via deres fascistiske adfærd.

Sandheden kan sætte os fri. Men kun hvis sandheden kan blive hørt. Hvis pressen ikke fjerner censuren, så er landets korps af chefredaktører de primære skyldige i at føre befolkningen bag lyset og bane vejen for en meget dyster fremtid for dig og dine børn og børnebørn.

Tilmeld
Besked om
5 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 4 september 2021, 11:48 11:48

meget enig. lige et par tilføjelser. Vi skal ikke glemme det psykologisk aspekt og videnskaben som har vist os at der findes 5 typer mennesker. (Dunedin Undersøgelsen – 40 år gammel og stadig udgangspunktet inde for mange teorier i dag) Men den i mente er det forståeligt at demokratiet ikke fungere. Når 40% (De veltilpasset DV) af befolkningen er folk som ikke har interesse for lederskab og har det fint med at nogen taget teten … altså en anden type kaldet De Selvsikre (DS) som består af 28% af befolkningen. Det vil reelt sige at vores samfund (“demokrati”) bliver styret… Read more »

Frank
lørdag, 4 september 2021, 11:59 11:59
Reply to  Frank

stort PS. glemte perspektiv omkring Ø-V (Ønsket-Velkommen) … det paradoksale liv (DPL) At vi er stokholmsyndromramte – som jeg skriver lidt op i kommentaren – Det er DS også og det som det handler om at at få kontrol over livet – vi har været magtesløse i at være tage til fange af vores forældre, familie (gener og miljø) af kulturen og systemet. .. narretivet osv. At være Ønsket er ikke positivt selv om mange syns og tror det – det er at være taget til fange i dem som ønsker verden. Hvordan de syns tingene hænger sammen, hvad de… Read more »

Mogens
søndag, 5 september 2021, 11:06 11:06

Hej Per Et interessant indlæg, som jeg vil give dig fuldstændig ret i – og så alligevel… Jeg synes, du kredser lidt som katten om den varme grød: Slår fast, at det er de få familier, og deres økonomiske tråde langt ind i bl.a. WHO, som styrer “gildet”, og at de vil “tjene på det”, men hvad vil de tjene? Du nagler – korrekt – at hvad vi står i, reelt set startede med en erobring af selve pengeskabelsen, startende i USA for over hundrede år siden. Du angiver også helt rigtigt WHO, som en af de absolutte hovedaktører, men… Read more »

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 17:45 17:45
Reply to  Mogens

Du har helt ret i at det stikker dybere men jeg ser det som at vi hver især har (tager) vores kampe hvor vi er stærkest – og det i det samlet billede nok skal skabe problemer for…. dem. Det kan også være gavnligt ikke at fortælle hele “historien” for så er det ikke sikkert at folk vågner og begynder at undersøge og tænke selvstændigt/autonomt….og det vil være det bedste på den lange bane. Tror du skal finde en som hedder Tony Hay (så vidt jeg huske hans navn – kan finde det hvis du ønsker det) han har lavet… Read more »