Coronaterror: Jamen, hvad skulle deres motiver dog være for det?

Flere og flere danskere er så småt begyndt at vågne op og undre sig over, hvad der sker i Danmark med corona som påskud. Flere og flere fornemmer, at der er noget uldent ved det, men de tænker, fornuftigt nok, at det er svært at se, hvad deres motiver skulle være. Jeg vil her komme … Læs videre Coronaterror: Jamen, hvad skulle deres motiver dog være for det?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 4 september 2021, 11:48 11:48

meget enig. lige et par tilføjelser. Vi skal ikke glemme det psykologisk aspekt og videnskaben som har vist os at der findes 5 typer mennesker. (Dunedin Undersøgelsen – 40 år gammel og stadig udgangspunktet inde for mange teorier i dag) Men den i mente er det forståeligt at demokratiet ikke fungere. Når 40% (De veltilpasset DV) af befolkningen er folk som ikke har interesse for lederskab og har det fint med at nogen taget teten … altså en anden type kaldet De Selvsikre (DS) som består af 28% af befolkningen. Det vil reelt sige at vores samfund (“demokrati”) bliver styret… Read more »

Frank
lørdag, 4 september 2021, 11:59 11:59
Reply to  Frank

stort PS. glemte perspektiv omkring Ø-V (Ønsket-Velkommen) … det paradoksale liv (DPL) At vi er stokholmsyndromramte – som jeg skriver lidt op i kommentaren – Det er DS også og det som det handler om at at få kontrol over livet – vi har været magtesløse i at være tage til fange af vores forældre, familie (gener og miljø) af kulturen og systemet. .. narretivet osv. At være Ønsket er ikke positivt selv om mange syns og tror det – det er at være taget til fange i dem som ønsker verden. Hvordan de syns tingene hænger sammen, hvad de… Read more »

Mogens
søndag, 5 september 2021, 11:06 11:06

Hej Per Et interessant indlæg, som jeg vil give dig fuldstændig ret i – og så alligevel… Jeg synes, du kredser lidt som katten om den varme grød: Slår fast, at det er de få familier, og deres økonomiske tråde langt ind i bl.a. WHO, som styrer “gildet”, og at de vil “tjene på det”, men hvad vil de tjene? Du nagler – korrekt – at hvad vi står i, reelt set startede med en erobring af selve pengeskabelsen, startende i USA for over hundrede år siden. Du angiver også helt rigtigt WHO, som en af de absolutte hovedaktører, men… Read more »

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 17:45 17:45
Reply to  Mogens

Du har helt ret i at det stikker dybere men jeg ser det som at vi hver især har (tager) vores kampe hvor vi er stærkest – og det i det samlet billede nok skal skabe problemer for…. dem. Det kan også være gavnligt ikke at fortælle hele “historien” for så er det ikke sikkert at folk vågner og begynder at undersøge og tænke selvstændigt/autonomt….og det vil være det bedste på den lange bane. Tror du skal finde en som hedder Tony Hay (så vidt jeg huske hans navn – kan finde det hvis du ønsker det) han har lavet… Read more »