Hvornår er man egentlig ‘færdigvaccineret’?

Jeg formoder, at de fleste af dem, der lader sig “vaccinere” mod covid-19 for tiden gør det i den tro, at de kun skal have to stik, hvorefter de så er færdigvaccineret.

Myndighederne i Danmark er imidlertid allerede nu begyndt at tale om nødvendigheden af en ‘booster’, altså et tredje stik, i erkendelse af, at de to første skud ikke virker godt nok. Så hvornår er vi egentlig helt færdigvaccineret mod covid-19-fupsygdommen?

Med dette tredje stik så er vi forskningsmæssigt helt på herrens mark, da den smule randomiseret interventionsforskning, der er udført og publiceret, kun har brugt to skud. Vi aner derfor absolut intet om, hvordan mennesker vil reagere på tredje skud og den deraf følgende akkumulerede, samlede dosis mRNA-indsprøjtning.

Erfaringer fra Israel viser, at de fleste af de indlagte med covid-19 der er færdigt vaccineret med to skud Pfizer. Israel har derfor ændret definitionen på ‘færdigvaccineret’, så man nu først er det, når man har ladet sig skyde tredje gang.

De udviklede apps til at holde øje med folks vaccinestatus er udviklet til uendeligt mange skud og ikke blot to skud og så slut.

Dette og meget mere tyder på, vi kan se frem til en vaccineskrue, der er uden ende og helt uden ordentligt evidensgrundlag for effekt og sikkerhed. Det er ren og skær gætværk og håb, når eksperter og autoriteter udtaler sig skråsikkert om, at disse mRNA-indsprøjtninger er helt sikre. Nødvendige er de i hvert fald ikke, da kroppen har et immunforsvar, der med den rette ernæring og sund levevis sagtens kan håndtere en omgang corona.

Det gode ved det uendelige vaccineskyderi er, at det aldrig er for sent at stå af det totalitære hamsterhjul. Man kan altid sige NEJ TAK til næste “tilbud” om “frivillig” vaccine for at få lov til at fortsætte livet i hamsterhjulets meningsløse trædemølle.

Hvis man har overlevet de første 2-3 mdr. efter andet skud “vaccine”, så er man efter min vurdering på forholdsvis sikker grund rent bivirkningsmæssigt. Det gælder derfra blot om at sige nej tak til ‘booster’, og hvad de kuppede, korrupte eller blot ignorante magthavere ellers kan finde på af sundhedsfascistiske overgreb.

De ledende politikere og myndigheder i Danmark har gennem talrige eksempler dokumenteret, at vi ikke kan stole på dem, når det kommer til udmeldinger om corona. De fortæller os konsekvent, at vi skal “bare lige” gøre det næste, så kommer friheden tilbage, hvorefter de så ændrer mening og kobler en ny omgang “bare lige” på den uendelige coronahistorie. Mange gange “bare lige” kan føre til en hel del ødelæggelse af folkesundheden, folkefriheden og folkeøkonomien. Jeg håber, at også DU bliver klar til at sige stop før eller siden.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments