Det hele hænger sammen: fra 9/11 over klima og MeToo til corona

I min optik er det aktuelle corona-narrativ konsekvensen af en række andre velkonstruerede narrativer i global politik siden slutningen af 1990’erne. Jeg giver en kort oversigt her. Den frygtbaserede politik startede i nyere tid den 11. september 2001. 9/11 startede den såkaldte krig mod terror og alverdens sikkerhedsprocedurer under dække af, at det var for … Læs videre Det hele hænger sammen: fra 9/11 over klima og MeToo til corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
lørdag, 4 september 2021, 14:52 14:52

Det er så sandt hvert et ord, men man er jo sindssyg når man siger det..

Frank
søndag, 5 september 2021, 12:24 12:24

er meget enig MEN jeg er ikke enig i at Klimakrisen ikke er et problem! Lige som covid bliver brugt til at skabe frygt og forvirring så benytter disse sorte mænd sig også af klimaudfordringerne til at skabe frygt (som er reel !) og forvirring til deres fordel. Klima debatten har være en del min opvækst og det vil så sige siden først i 60erne. Det er ikke en som er opstået pga. Al Gore ! Hvis vi taler om at det er en lille folk (den 1%) som ønsker verden for dem selv så vil det også være en… Read more »