Dr. Peter McCullough: Covid-19 kan behandles

Den amerikanske læge og forsker Peter McCullough er muligvis den læge i verden, der har størst både klinisk og forskningsmæssig erfaring med behandling af covid-19. Han er desuden en mand, der tør sige, hvad han mener, og hvad forskningen viser, selvom det går imod den sundhedsskadelige hovedstrøm. Jeg vil anbefale alle at se dette interview, som snarere er et hurtigt talende foredrag inkl. videnskabelige referencer, der blev publiceret på Bitchute i går.

Dr. Peter McCullough kommer rundt om både medicinsk behandling, ernæringsmæssig behandling, vaccinernes virkninger og bivirkninger, ligesom han afliver myterne om test, masker og børn. Alt sammen på et solidt lægefagligt grundlag.

Se også: Videnskabelige publikationer af Peter McCullough

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 5 september 2021, 12:04 12:04

HVAD SKAL MAN TRO ??? som almindelige dødelig menneske med begrænset ressurser er det sq svært at følge med – jeg er klart på linie med dem som mener vores sidste friheder er ved at blive taget fra os – og jeg tror også at covid bliver brugt til at tage den… at, de er oputunister. MEN – nu ser jeg denne video for at følge med og mener der er meget at tage i betragtning men den næste jeg så ser er denne artikel fra TV2 (jeg er ikke af den mening at vores trationelle medier KUN er fyldt… Read more »

Frank
søndag, 5 september 2021, 12:06 12:06
Reply to  Frank

prøver alligvel – siden driller nogen gang (fra ikke at ville lægge op til det som en anden har beskrevet – der kommer ikke mellemrum og videoer starter af sig selv)

https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-09-05-kaempe-studie-har-kortlagt-effekten-af-mundbind