Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Dr. Peter McCullough: Covid-19 kan behandles

Den amerikanske læge og forsker Peter McCullough er muligvis den læge i verden, der har størst både klinisk og forskningsmæssig erfaring med behandling af covid-19. Han er desuden en mand, der tør sige, hvad han mener, og hvad forskningen viser, selvom det går imod den sundhedsskadelige hovedstrøm. Jeg vil anbefale alle at se dette interview, […]

Den amerikanske læge og forsker Peter McCullough er muligvis den læge i verden, der har størst både klinisk og forskningsmæssig erfaring med behandling af covid-19. Han er desuden en mand, der tør sige, hvad han mener, og hvad forskningen viser, selvom det går imod den sundhedsskadelige hovedstrøm. Jeg vil anbefale alle at se dette interview, […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x