Ingen tvivl: Covid-19 er tredje verdenskrig

Der er ingen tvivl i mit sind: covid-19 er tredje verdenskrig. Krigen foregår i hele verden, men denne gang bliver der brugt helt andre våben, og det er ikke alliancer af nationalstater, der bekriger hinanden. Det er en global elite, der bekriger det frihedselskende folk med en stor gruppe af neutrale i krigszonen derimellem. Det … Læs videre Ingen tvivl: Covid-19 er tredje verdenskrig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 5 september 2021, 12:39 12:39

3 verdens krig kommer aldrig 😉 – det er anden verdens krig som ikke er afsluttet ! Mange tror krigen sluttet fordi vi vandt over tyskerne men det var kun et slag vi vandt i krigen mod fascismen. (de skulle lige slikke deres sår og nu er de så igang igen) Krigen har længe forgået på nette men er blevet mere synlig og håndgribelig nu med covid. man kan godt sige at den handler om frihed men sagen er den at det er en retfærdighedkamp vi skal kæmpe hvis vi vil have frihed. Ikke bare en kamp for os selv… Read more »

Frank
søndag, 5 september 2021, 17:19 17:19
Reply to  Frank

ps. “Fædrelandet” – en af udfordringerne er netop nationalismen. Det løser ikke noget at “kæmpe for fædrelandet” for det handler om et “dem og os” og er ikke gavnligt i noget som er en global krise. For disse få “udvalgte” – den ene procent – er det en fordel når der skabes splid, er holdes fokuset væk fra dem… og hvis der begynder at komme fokus på dem så skal de bare puste lidt til ilden – starte debatter om flygtninge, russerne eller kineserne. Den enkelte borger i andre lande er ikke vores fjender men derimod er vores problem vores… Read more »