Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Ingen tvivl: Covid-19 er tredje verdenskrig

Der er ingen tvivl i mit sind: covid-19 er tredje verdenskrig. Krigen foregår i hele verden, men denne gang bliver der brugt helt andre våben, og det er ikke alliancer af nationalstater, der bekriger hinanden. Det er en global elite, der bekriger det frihedselskende folk med en stor gruppe af neutrale i krigszonen derimellem. Det […]

Der er ingen tvivl i mit sind: covid-19 er tredje verdenskrig. Krigen foregår i hele verden, men denne gang bliver der brugt helt andre våben, og det er ikke alliancer af nationalstater, der bekriger hinanden. Det er en global elite, der bekriger det frihedselskende folk med en stor gruppe af neutrale i krigszonen derimellem. Det […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x