Har et nyt studie vist, at mundbind virker?

Propagandamediet TV2 skriver i dag, at et kæmpe studie har kortlagt effekten af mundbind. Forskerne bag studiet fra Bangladesh er selv så begejstrede for resultatet, at opfordring til brug af mundbind sænker udbredelsen af coronasmitte med 9 %, at de har publiceret resultaterne i pressen, før de er blevet publiceret videnskabeligt. Det er normalt sådan, … Læs videre Har et nyt studie vist, at mundbind virker?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 6 september 2021, 10:23 10:23

stor TAK for din indsats ! – ikke at jeg forstår det alt sammen men det er nok til at bekræfter min ellers berette tvivl til systemet. Nu er det jo snart sådan at man sætter sølvpapirshatte og konspirations teoretiker i sammen kategori. Det er en stor fejl !! Sølvparpirshatte er for det meste folk som gør det for egen vindings skyld hvor imod konspirations teoretiker er som alle andre forsker (samfundstjenesteligt) – her handler forskningen bare omkring magten… er den retfærdig. Lige som alle andre forsker må prøve teorier af, må konspirationsteoretikeren også og begynde at lave udelukkelses metoden.… Read more »