Video: Bedre koordinering og kommunikation i Coronakrigen

Vi har brug for bedre og mere strategisk kommunikation på tværs af de forskellige grupper og individer i frihedsbevægelsen/modstandsbevægelsen, hvis vi skal gøre os håb om at vinde Coronakrigen mod besættelsesmagten.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 6 september 2021, 19:14 19:14

Enig i, at der er brug for et koordinerende udvalg som bør bestå af en række kompetencer og de skal have en bunden opgavefunktion at udtænke overordnede strategier og kommunikere disse til grupperne. og de skal holde sig fra detaljerne. en af de første sejre vi skal vinde, er at vi skal etablere eller forhandle os frem til at der bliver skabt et dialogrum hvor der kan foregå en konstruktiv dialog. Enten i vores egen folkets forsamlingshus eller i samarbejde med de etablerede medier. Jeg tror mest på at vi skal etablere vores eget Folkets Forsamlingshus og invitere Folket indenfor… Read more »