Dansk soldat fyret for coronakritik

Lars Gram Pedersen er frømand af reserven, og Forsvaret har nu fyret ham for at tale med en kollega om coronasituationen. Sagen er ganske absurd. Jeg har fået adgang til flere af sagens akter, og jeg har talt med Lars Gram selv. Forsvaret har fyret ham, fordi de mener, at han har forsøgt at hverve … Læs videre Dansk soldat fyret for coronakritik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 7 september 2021, 9:34 09:34

En tanke slog mig og uden at vide det er militæret vel også bare topstyret af en industri lige så vel som alle andre industrier er det. En oplagt er selvfølgelig våbenindustrien og ligesom i de andre industrier områder bliver der lobbyet over for vores statsoverhoveder og organisationer. Igen kan en lille gruppe folk styret verden – de har kontrollen over fødevareindustrien , energi, sundhed, teknologi, information/mediebranchen osv. en anden skræmmende tanke er at de (“super” eliten) ikke kun ønsker kontrol men en masseudrydelse. De har ikke taget vare på miljø og klimaudfordringerne, de har ikke fået den kæmpe ulighed… Read more »

neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 10:49 10:49

Han bliver glad for det… altså at han er blevet fyret… med tiden.

Sandheden og retfærdigheden vil vinde…

Jo mere de forsøger at lægge bånd på danskerne, jo mere vækker de Holger Danske og afslører sig selv. Nedtællingen er i gang…

De må vælge mellem retfærdighed eller krig.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 11:48 11:48
Reply to  neo

problemet er at krig er lige deres boldgade – de ønsker den for så kan de få ryddet ud i alle dem som ikke er enige med dem eller underlægger sig dem. Der er vel ikke meget der er meget være end borgekrig ? så kan man være lidt så meget en stolt kriger – en Holger Danske så er der kun taber. Hvis det skulle ende sådan tror jeg desværre at det er dem som vinder for de har ikke kun pengene, og issenkrammet de kontrollere også fødevaren. Der udover så er der alt for mange som er afhængige… Read more »