Kategorier
Den Politiske Blog Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Public

Dansk soldat fyret for coronakritik

Lars Gram Pedersen er frømand af reserven, og Forsvaret har nu fyret ham for at tale med en kollega om coronasituationen. Sagen er ganske absurd.

Jeg har fået adgang til flere af sagens akter, og jeg har talt med Lars Gram selv. Forsvaret har fyret ham, fordi de mener, at han har forsøgt at hverve en medarbejder i Forsvaret til et netværk med overbevisninger, der er uforenelige med at være ansat på rådighedskontrakt i Forsvaret.

Disse overbevisninger og ytringer er helt i tråd med, hvad jeg selv er kommet frem til i mine analyser af coronasituationen: Coronaen er et politisk komplot, og alle våbenføre mænd er forpligtet til med deres person at forsvare fædrelandet. Jeg kan her henvise til Grundlovens § 81. Når Lars Gram har talt med en kollega, så har han efter min mening blot gjort, hvad han er forpligtet til ifølge Grundloven.

Forsvaret påstår også, at Lars Gram har lagt op til en væbnet revolution, og at de ansvarlige skulle skydes. Disse voldsomme påstande har Forsvaret ikke dokumenteret. De henviser i stedet til et hemmeligt dokument, som ingen andre parter i sagen end dem selv må se.

Det er Forsvarets Efterretningstjenestes opgave at efterforske mistankerne mod Lars Gram, som, hvis der var hold i dem, burde føre til øjeblikkelig anholdelse og afhøring, da Forsvarets ansatte jo ikke må gå rundt og planlægge skydning af folkevalgte politikere. Lars Gram oplyser, at han efter at hørt de voldsomme beskyldninger som fyringsgrund selv kontaktede Forsvarets Efterretningstjeneste, som svarede, at de ikke har interesse i sagen.

Mit gæt er, at der i dette hemmelige dokument står en instruks om, at enhver ansat i Forsvaret, der begynder at opdage, hvad der reelt foregår med coronaen, og som har netværket, autoriteten og evnerne til at oplyse andre, skal fyres på stedet. Det vil ellers give for meget intern uro, hvis Forsvaret skal sættes ind mod dets eget folk for at håndhæve krav om covid-19-vaccination osv.

Det er min opfattelse, at Lars Gram blot har udført sit arbejde som ægte soldat, der kan tænke selv, og som kæmper for det danske folks frihed. Når Forsvaret vælger at fyre Lars Gram i stedet for at samarbejde med ham om de velbegrundede mistanker om politisk komplot, så siger det udelukkende noget om, at nogen i Forsvarets ledelse ikke kan eller vil indse, hvor Danmarks aktuelle fjende er, og hvilke våben fjenden gør brug af. Corona er tredje verdenskrig, og Forsvarets ledelse har tilsyneladende valgt at kæmpe for besættelsesmagten mod det danske folk. Jeg håber, at mange flere soldater vil følge trop med Lars Gram eller i det mindste sige fra, hvis Forsvaret en dag bliver sat ind mod frihedselskende, vaccinefri danskere.

Med hensyn til Lars Grams absurde fyringssag, så må vi håbe, at de ansvarlige i Forsvaret bliver draget til ansvar for, hvad der må være en ulovlig, politisk motiveret fyring. Det tyder desværre også på, at Fjenden med succes har infiltreret visse dele af det danske Forsvar. Må de rigtige soldater træde i karakter, NU!

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 7 september 2021, 9:34 09:34

En tanke slog mig og uden at vide det er militæret vel også bare topstyret af en industri lige så vel som alle andre industrier er det. En oplagt er selvfølgelig våbenindustrien og ligesom i de andre industrier områder bliver der lobbyet over for vores statsoverhoveder og organisationer. Igen kan en lille gruppe folk styret verden – de har kontrollen over fødevareindustrien , energi, sundhed, teknologi, information/mediebranchen osv. en anden skræmmende tanke er at de (“super” eliten) ikke kun ønsker kontrol men en masseudrydelse. De har ikke taget vare på miljø og klimaudfordringerne, de har ikke fået den kæmpe ulighed… Read more »

Michael Lind
tirsdag, 7 september 2021, 10:49 10:49

Han bliver glad for det… altså at han er blevet fyret… med tiden.

Sandheden og retfærdigheden vil vinde…

Jo mere de forsøger at lægge bånd på danskerne, jo mere vækker de Holger Danske og afslører sig selv. Nedtællingen er i gang…

De må vælge mellem retfærdighed eller krig.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 11:48 11:48
Reply to  Michael Lind

problemet er at krig er lige deres boldgade – de ønsker den for så kan de få ryddet ud i alle dem som ikke er enige med dem eller underlægger sig dem. Der er vel ikke meget der er meget være end borgekrig ? så kan man være lidt så meget en stolt kriger – en Holger Danske så er der kun taber. Hvis det skulle ende sådan tror jeg desværre at det er dem som vinder for de har ikke kun pengene, og issenkrammet de kontrollere også fødevaren. Der udover så er der alt for mange som er afhængige… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x