Knap 10.000 vaccinerede danskere er smittet med corona

Det burde efterhånden være klar for enhver, der er åben for fakta, at den påståede vaccine mod covid-19 slet ikke er en vaccine. Statens Serum Institut oplyser i en pressemeddelelse udsendt i går, at der er blevet fundet 9.253 tilfælde, hvor folk er blevet påvist smittet, efter de er blevet vaccineret anden gang mod covid-19. … Læs videre Knap 10.000 vaccinerede danskere er smittet med corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 15:16 15:16

Den holdning har mange og jeg ved at mange har den holdning at kommer det dertil, så tager de så mange af dem med sig i døden som muligt, både før og efter stikket.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 16:13 16:13

også blive min mission at gøre det så varmt for dem som de tror de er havnet i helvede….om jeg så skal bruge min pension (som måske ikke bliver aktuel) på anklager, retsager osv.
(jeg skal heller ikke frasige mig at de vil få nogle knubs hvis de trænger ulovligt ind på mit stykke jord)