Store problemer med politiet og anklagemyndigheden

Ud over mine egne sager så har jeg også fulgt andre sager, hvor systemkritiske borgere er blevet sigtet for kriminalitet på yderst tvivlsomt grundlag. Der tegner sig efter min opfattelse et yderst kritisabelt billede af, at politiet og anklagemyndigheden arbejder med selektiv bevisførelse.

De vælger udelukkende de de beviser, der taler for den sigtedes skyld, mens de ignorerer alle andre beviser. De er tilsyneladende heller ikke bange for at bruge framing, at fjerne videooptagelser eller at instruere vidner.

Da forsvarsmyndigheden ikke har adgang til de samme ressourcer, så er det umuligt at forsvare sig ordentligt, når politiet og anklagemyndigheden på den måde opererer politisk og ulovligt, når de har besluttet sig for, at en systemkritiker skal ned med nakken.

Metoderne ligner Kina, men det er måske heller ikke så underligt, da Danmark er besat af frygt for et virus, der stammer fra Kina.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 13:53 13:53

Total gået Kina i den. Dem der gør det, de vil fortryde, når de opdager hvilken sovende kæmpe de har vækket og hvilken uhyggelig fjende de har hjulpet.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 16:06 16:06

Kina er sådan set ikke bedre end hvad veste har gjort i årevis. respektløs for deres egne almindelig borger og andres landes politik.
Det handler om en balance imellem individet og samfundet / fællesskabet.
Kommunisme er ikke mere problematisk end de vestlige landes liberalisme og kapitalisme …(ismer)
Det er bare ved at blive mere tydelig de sener år og nu rebet ved at kvæle “barnet”. Folk har i generationer sovet i timen og overladet ansvar til en elite men nu når konsekvenserne er ved at ramme os så hyler folk op.