Store problemer med politiet og anklagemyndigheden

Ud over mine egne sager så har jeg også fulgt andre sager, hvor systemkritiske borgere er blevet sigtet for kriminalitet på yderst tvivlsomt grundlag. Der tegner sig efter min opfattelse et yderst kritisabelt billede af, at politiet og anklagemyndigheden arbejder med selektiv bevisførelse. De vælger udelukkende de de beviser, der taler for den sigtedes skyld, … Læs videre Store problemer med politiet og anklagemyndigheden
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 13:53 13:53

Total gået Kina i den. Dem der gør det, de vil fortryde, når de opdager hvilken sovende kæmpe de har vækket og hvilken uhyggelig fjende de har hjulpet.

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 16:06 16:06

Kina er sådan set ikke bedre end hvad veste har gjort i årevis. respektløs for deres egne almindelig borger og andres landes politik.
Det handler om en balance imellem individet og samfundet / fællesskabet.
Kommunisme er ikke mere problematisk end de vestlige landes liberalisme og kapitalisme …(ismer)
Det er bare ved at blive mere tydelig de sener år og nu rebet ved at kvæle “barnet”. Folk har i generationer sovet i timen og overladet ansvar til en elite men nu når konsekvenserne er ved at ramme os så hyler folk op.