Vaccinekrig: Boykot Føtex og Bilka!

Føtex og Bilka samarbejder med besættelsesmagten og vil tilbyde covid-19-vaccination i deres supermarkeder. Dette træk er ikke overraskende, da Føtex og Bilka er ejet af Salling, og en af deres chefer er placeret som formand for DR’s bestyrelse. Hun er således den øverste ansvarlige for DR’s ekstremistiske propagandavirksomhed.

Ja, det hele hænger sammen i et stort, beskidt system.

Jeg vil derfor anbefale boykot af Føtex og Bilka. Man kan vælge at gå videre og boykotte alle Sallings butikker, hvilket også omfatter Netto, Salling og Starbucks. Boykot betyder, at du ganske enkelt holder op med at handle i disse butikker, og at du opfordrer din omgangskreds til at gøre det samme.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 13:12 13:12

Giv dem da en hilsen her:
https://dk.trustpilot.com/review/foetex.dk

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 15:58 15:58

gjort i mange år – siden de forsøgte at skjule de solgt Saga Mink ulovligt og gummisko lave af børnearbejde men undskyldingen om at de ikke vidste det – det var deres opkøber i østen som gjorde det – min bare rø..
De har være ejet af Mærsk og så ved man godt hvilke spilleregler de leger med.
og nu vi er i gang – så boycot også Arla, Nestle og ….