Vaccinekrig: Boykot Føtex og Bilka!

Føtex og Bilka samarbejder med besættelsesmagten og vil tilbyde covid-19-vaccination i deres supermarkeder. Dette træk er ikke overraskende, da Føtex og Bilka er ejet af Salling, og en af deres chefer er placeret som formand for DR’s bestyrelse. Hun er således den øverste ansvarlige for DR’s ekstremistiske propagandavirksomhed. Ja, det hele hænger sammen i et … Læs videre Vaccinekrig: Boykot Føtex og Bilka!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 7 september 2021, 13:12 13:12

Giv dem da en hilsen her:
https://dk.trustpilot.com/review/foetex.dk

Frank
tirsdag, 7 september 2021, 15:58 15:58

gjort i mange år – siden de forsøgte at skjule de solgt Saga Mink ulovligt og gummisko lave af børnearbejde men undskyldingen om at de ikke vidste det – det var deres opkøber i østen som gjorde det – min bare rø..
De har være ejet af Mærsk og så ved man godt hvilke spilleregler de leger med.
og nu vi er i gang – så boycot også Arla, Nestle og ….