Coronakritiker sat op af politiet

Frømand Lars Gram er efter min vurdering blevet sat op, eller det der på engelsk hedder ’framet’, af politiet i en sag om træning i fitnesscenter uden coronapas, da det var påkrævet for nylig.

Lars Gram, der åbenbart er mere modig end mig, mødte op i træningscenteret og insisterede på at træne på trods af det fascistiske krav om fremvisning af coronapas. Personalet tilkaldte politiet, der kom og førte ham ud af centret. Det vides ikke, om politiet havde udrykning på. Jeg kan fortælle, at det havde de, da jeg for noget tid siden insisterede på at købe en salat i en salatbar uden at underkaste mig det fascistiske krav om dække min mund og næse til med en maske.

Nå, men næste dag tog Lars Gram så til træning igen, hvorefter personalet igen tilkaldte politiet, der kom og førte ham ud. Lars Gram har siden fået aktindsigt, der viser, at politiet mellem anden og tredje træningsgang opfordrede personalet i centeret til at opsige Lars Grams abonnement. Da Lars Gram så møder op tredje dag for at træne uden coronapas, så kan politiet pludselig sigte ham for at krænke ’husfreden’, da han så træner uden gyldigt abonnement.

Dette er klassisk framing, hvor politiet misbruger deres magt til at skabe indtrykket af en kriminel handling, der reelt ikke er der. Jeg antager, at politiets motiv er, at de blev trætte af at møde op for at eskortere Lars Gram ud af centeret uden mulighed for at sigte ham for yderligere. Politiet prøver derefter at gøre Lars Gram til kriminel ved at manipulere med omstændighederne for hans handlinger. Og manden har altså ikke gjort andet end at træne stille og fredeligt, som han formentlig har gjort utallige gange før uden problemer.

Lars Gram oplyser, at han har klaget over politiet. Jeg har oplyst til hr. Gram, at det skal han ikke forvente at få noget ud af, da det er politiet, der undersøger politiet, og politiet synes aldrig, at politiet har gjort noget forkert. Vi kan derfor ikke gøre så meget andet lige nu end at sætte spotlight på det, hver gang politiet eller andre magtudøvere misbruger deres magt mod fredelige danskere.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 8 september 2021, 21:13 21:13

når politiet udføre politisk arbejde så er magtens tredeling sat ude af kraft og vi har dermed et diktatur – sådan som jeg ser det. Måske har vi ikke et diktatur som de fleste opfatter et diktatur men en i uniform som taler til masserne om bål og brand. I dag er det meget mere subtilt – paradokset er at det ikke er – langt fra – flertallet som har ret og for det så ikke skal være løgn så lytter vores folkevalgt til folket behov og varetager deres interesser. Det kan godt være de igennem genertioner har fået mange… Read more »