Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Corona: Tre gange flere døde af vaccinerne end af virusset

Mere end tre gange flere danskere er døde af covid-19-vaccinerne end af covid-19-sygdommen, viser en ny opgørelse. Ifølge de officielle tal så har der i Danmark været 2.604 coronarelaterede dødsfald i alt. Tallet omfatter dødsfald hos personer, der er testet positive i PCR i perioden op til eller umiddelbart efter dødsfaldet uanset de reelle dødsårsager. […]

Mere end tre gange flere danskere er døde af covid-19-vaccinerne end af covid-19-sygdommen, viser en ny opgørelse. Ifølge de officielle tal så har der i Danmark været 2.604 coronarelaterede dødsfald i alt. Tallet omfatter dødsfald hos personer, der er testet positive i PCR i perioden op til eller umiddelbart efter dødsfaldet uanset de reelle dødsårsager. […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x