Corona: Tre gange flere døde af vaccinerne end af virusset

Mere end tre gange flere danskere er døde af covid-19-vaccinerne end af covid-19-sygdommen, viser en ny opgørelse. Ifølge de officielle tal så har der i Danmark været 2.604 coronarelaterede dødsfald i alt. Tallet omfatter dødsfald hos personer, der er testet positive i PCR i perioden op til eller umiddelbart efter dødsfaldet uanset de reelle dødsårsager. … Læs videre Corona: Tre gange flere døde af vaccinerne end af virusset
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
blochjessen@hotmail.com
søndag, 12 september 2021, 22:40 22:40

Forholdsregning, kan være svært, også  for præsidenter.   Ved et Nato møde, beklagede Trump sig højlydt over. At det var USA der trak langt det største læs, med 2300 døde. Så var der en dansk statsminister, der brugte lidt forholds regning.   DK har haft 38 døde, opgjort i forhold til indbyggertal.   USA: 333 mill indbyggere DK : 6 mill indbyggere.   Lidt forholds regning, pr. 100.000 indbyggere. USA = 0.69 % DK = 0.65 %   Den kære Trump blev stille…!!!     Det samme gør sig gældende her….lidt forholdsregning (  gående ud fra de samme forudsætninger og… Read more »

neo
neo
lørdag, 18 september 2021, 2:17 02:17

Tak fordi du deltager i dialogen. Det er vigtigt at der er en dialog. Jeg håber det er muligt at nærme sig sandheden ved at tale konstruktivt med hinanden. det fint du fremfører din måde at regne og din konklusion. Vi må lære at diskutere og søge enighed uden at hælde galle ud. Tak for dit bidrag til søgen efter sandheden, som nok ligger et sted i midten … håber du fortsætter din søgen efter sandheden og fortsætter med at gå i dialog med dem du ikke er enige med. Det er vejen frem og det er faktisk det Per… Read more »