Corona: Tre gange flere døde af vaccinerne end af virusset

Mere end tre gange flere danskere er døde af covid-19-vaccinerne end af covid-19-sygdommen, viser en ny opgørelse.

Ifølge de officielle tal så har der i Danmark været 2.604 coronarelaterede dødsfald i alt. Tallet omfatter dødsfald hos personer, der er testet positive i PCR i perioden op til eller umiddelbart efter dødsfaldet uanset de reelle dødsårsager. Det reelle antal dødsfald på grund af det nye coronavirus er formentlig langt lavere.

Til sammenligning viste en aktindsigt fra Statens Seruminstitut den 11. maj 2021, at der har været 4.415 covid-19-vaccinerelaterede dødsfald siden starten på vaccinationsprogrammet den 27. december 2020.

4.415 dødsfald over 4½ måned giver en dødsrate på 981 dødsfald pr. md. Hvis vi laver en direkte ekstrapolering frem til i dag, 4 mdr. senere, så giver det 3.924 ekstra dødsfald og et samlet antal covid-19-vaccinerelaterede dødsfald på 8.339.

Det betyder, at covid-19-vaccinerne indtil videre har kostet 5.735 flere liv end covid-19-sygdommen i sig selv. Det er således mere end tre gange flere, der er døde af vaccinerne end af corona.

Hvis du er vaccinetilhænger, så vil du måske respondere på dette ved at påstå, at det ikke er sikkert, at alle de 8.339 er døde på grund af vaccinen. Det er korrekt, ligesom det heller ikke er sikkert, at de 2.604 er døde på grund af det nye coronavirus. I mangel af ordentlig differentialdiagnose så er det rimeligt at bruge den samme fremgangsmåde i optællingen af henholdsvis coronarelaterede og vaccinerelaterede dødsfald. Fremgangsmåden er simpelthen den, at man konstaterer, om der er enten positiv PCR-testresultat eller vaccination. De rå tal tegner et billede af, at det er langt mere farligt at blive vaccineret mod coronavirus, end det er at blive smittet med coronavirus.

Kopi af denne opgørelse er sendt til Hærens Efterretningstjeneste.


Tilføjelse kl. 18:30:

Den coronarelaterede dødsrate på 2.604 dødsfald over 20 mdr. (fra januar 2020 til og med august 2021) svarende til 130 dødsfald pr. md. Den vaccinerelaterede dødsrate på 981 dødsfald pr. md. er således mere end 7 gange højere.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
blochjessen@hotmail.com
blochjessen@hotmail.com(@blochjessenhotmail-com)
søndag, 12 september 2021, 22:40 22:40

Forholdsregning, kan være svært, også  for præsidenter.   Ved et Nato møde, beklagede Trump sig højlydt over. At det var USA der trak langt det største læs, med 2300 døde. Så var der en dansk statsminister, der brugte lidt forholds regning.   DK har haft 38 døde, opgjort i forhold til indbyggertal.   USA: 333 mill indbyggere DK : 6 mill indbyggere.   Lidt forholds regning, pr. 100.000 indbyggere. USA = 0.69 % DK = 0.65 %   Den kære Trump blev stille…!!!     Det samme gør sig gældende her….lidt forholdsregning (  gående ud fra de samme forudsætninger og… Read more »

neo
neo(@neo)
lørdag, 18 september 2021, 2:17 02:17

Tak fordi du deltager i dialogen. Det er vigtigt at der er en dialog. Jeg håber det er muligt at nærme sig sandheden ved at tale konstruktivt med hinanden. det fint du fremfører din måde at regne og din konklusion. Vi må lære at diskutere og søge enighed uden at hælde galle ud. Tak for dit bidrag til søgen efter sandheden, som nok ligger et sted i midten … håber du fortsætter din søgen efter sandheden og fortsætter med at gå i dialog med dem du ikke er enige med. Det er vejen frem og det er faktisk det Per… Read more »