Nu starter sygeliggørelsen af mennesker, der ikke vil vaccineres

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital har udgivet et forskningsresumé, der sygeliggør mennesker, der ikke ønsker at lade sig covid-19-vaccinere.

Den nye forskning viser angiveligt, at “skepsis mod vaccination mod coronavirus associeres med psykisk komorbiditet”. Konkret drejer det sig om angst og depression.

Der står dog længere nede i teksten, at man ikke ved, om vaccineskepsis skyldes psykisk sygdom eller, at man faktisk er helt normale, blot med en ikke konventionel tankegang. Eller sagt på en anden måde: Det kan være, at dem, der ikke ønsker vaccinen, blot ikke er lige så hjernevaskede af propagandapressen.

Tillad mig også at tilføje, at angst og depression er naturlige, følelsesmæssige reaktioner på erkendelse af visse sandheder om verden. Hvis samfundet sygeliggør normale reaktioner på en usund verden med systematisk bedrag af masserne, så understreger det faktisk blot verdens usunde tilstand.

Mon medicinalindustrien snart lancerer en ny lykkepille mod vaccineskepsis?

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
lørdag, 11 september 2021, 10:59 10:59

Lykkepille mod vaccine skepsis. Jeg tror dig/det gerne vi skal nu sygeliggøres. Hvad vil lidelsen komme til at hedde ???
Cov paranoid skizzo 🙂🙂

Torben
lørdag, 11 september 2021, 17:30 17:30

Det minder desværre mere og mere om det hedengangne Sovjetunionen, hvor systemkritikere også risikerede at blive behandlet som psykiatriske patienter.