9/11, covid-19 og Men In Black på Christiansborg i går

Jeg deltog i et meget fint arrangement på Christiansborg Slotsplads i går eftermiddags i anledning af 20 års-jubilæet for 9/11. Der var mange skarpe talere. Tak til de modige arrangører og talere.

Som en af talerne, Niels Harrit, ganske præcist konkluderede, så er covid-19 version 2.0 af 9/11. Covid-19 er 9/11 gange 100 på speed og steroider. Covid-19 er en vertikal krig med den mikroskopisk lille, men ekstremt pengestærke globale elite mod det globale folk. Det er den sidste verdenskrig, og hvis vi taber den, så har vi tabt vores frihed fuldstændigt.

Efter 9/11-arrangementet overtog de gæve gutter og gutinder fra Men In Black slotspladsen og efter den jubelfyldte tale af smukke Nanna Fri, så startede marchen rundt i København.

Så vidt jeg er orienteret, så forløb det hele fredeligt uden konfrontationer med politiet.

Det var rart at råbe.

Jeg optog denne video af starten på marchen:

Jeg optog også denne livevideo på Facebook på vejen til Christiansborg. I videoen tager jeg hensyn til og underkaster mig den politiske censur på det sociale medie.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments