Stilhed før storm: Frihedsbevægelsen skal styrkes

Jeg vil øge min indsats for at koordinere det danske folks kamp for frihed imod den globale elite, der med covid-19 prøver ar vil gøre os til slaver.

I den forbindelse indsamler jeg nu mobil- og mail-adresser til to nye kontaktgrupper:

1. KOORDINATIONSGRUPPEN: Nøglepersoner og ledere af frihedsgrupper i Danmark. Vi skal blive endnu bedre til strategi, kommunikation og konfliktløsning.

2. FRIVILLIGGRUPPEN: Alle der kunne tænke sig at hjælpe mig i arbejdet for frihed i Danmark, herunder koordinere kontakt på tværs af grupper. Der er brug for mange forskellige kompetencer.

Formålet er at styrke kommunikation, strategi og sammenhold i den samlede frihedsbevægelse i Danmark samt koordinere med tilsvarende bevægelser i udlandet.

Hvis du vil på en af listerne, så send mig en besked med dine oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive offentliggjort.

Der er ikke tale om hemmelig kommunikation. Min kontaktperson hos Forsvarets Efterretningstjeneste vil også være på listen, og den person vil modtage den samme information som alle andre. Politiets Efterretningstjeneste er også velkommen, men ingen derfra har kontaktet mig endnu, så vidt jeg ved. Jeg opfatter danske soldater og politibetjente som vigtige målgrupper og allierede. Folket skal samarbejde med politibetjente og soldater, også selvom deres ledere muligvis arbejder for Fjenden.

Vi er i krig, og vi overgiver os ikke frivilligt. Vi er i krig, og vi skruer op for modstanden. Vi er i krig, og vi står sammen!

Vi befinder os i en psykosocial kommunikationskrig, hvor Fjenden har besat knudepunkterne i systemet og vores medborgeres sind via frygt for et nyt virus, der slet ikke er så farligt og via bedrag om løsninger, der gør langt mere skade end gavn.

Vores våben er vores ord, vores ammunition er sandhed og vores mål er frihed. Vi vil vinde, men det kan tage lang tid, da pressen arbejder for besættelsesmagten. Systemets top er besat hele vejen rundt, så vi skal bruge en nedefra-og-op-strategi i forhold til alle dele af systemet. Vi skal indstille os på det lange, lette træk, hvor det er vigtigere, at flere gør lidt, end få gør (for) meget.

PS: Hvis du tror, at krigen er slut, så se nærmere på, hvad der foregår i udlandet nu, f.eks. Australien, Storbritannien, Tyskland, Østrig og USA. Vi har fået friheden tilbage for en stund, fordi vi er en nation af fårekyllinger, der i alt for stor stil har ladet os stikke med de falske vacciner. Jeg spår, at den statsstøttede terror mod folkefriheden, starter igen til vinter, under dække af den nye Epsilon-variant eller lignende bedrag, hvorefter der vil blive indført nye fascistiske krav om mundbind, vacciner, pas og test.

Per Brændgaard

Mobil 26 25 20 10

Mail perbraendgaard@protonmail.com

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments