Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Åbent brev til FET og PET: Tilbud om samarbejde

Til Forsvarets Efterretningstjeneste (fe-myn@fe-ddis.dk) og Politiets Efterretningstjeneste (pet@pet.dk) Som I formentlig allerede ved, så er jeg dybt involveret i den coronarelaterede frihedsbevægelse i Danmark. Jeg […]

For at få adgang til dette indhold skal du købe et abonnement og være logget ind.
INFO
Log ind

Til Forsvarets Efterretningstjeneste (fe-myn@fe-ddis.dk) og Politiets Efterretningstjeneste (pet@pet.dk) Som I formentlig allerede ved, så er jeg dybt involveret i den coronarelaterede frihedsbevægelse i Danmark. Jeg […]
For at få adgang til dette indhold skal du købe et abonnement og være logget ind. INFO Log ind
Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x