Vaccinetilhænger advarer mod covid-19-vaccinerne

Vaccinetilhænger Geert Vanden Bossche advarer i denne pædagogiske video mod covid-19-vaccinerne.

Geert Vanden Bossche er ikke hr. hvem-som-helst fra Belgien. Han har både en ph.d.- og en doktorgrad i veterinær medicin, og han har arbejdet for flere af de store vaccinevirksomheder, bl.a. Global Alliance for Vaccines and Immunisation (GAVI), Bill & Melinda Gates Foundation, Solvay Biologicals, Novartis Vaccines & Diagnostics samt GlaxoSmithKline Biologicals.

I videoen forklarer han, hvorfor coronavaccinerne er et stort folkesundhedsproblem. Vaccinerne fremmer, i bedste fald, den specifikke immunitet mod en bestemt mutation af SARSCoV2. Da virus muterer konstant, så går der ikke lang tid, før den specifikke immunitet ikke længere virker, hvorefter immunforsvaret afhænger af den uspecifikke immunitet, som er blevet udkonkurreret af den kunstigt forstærkede specifikke immunitet via vaccinationen.

Covid-19-vaccinerne skaber på den måde ubalance i kroppens immunforsvar, så kroppen bliver mere modtagelig og sårbar overfor nye varianter af virus. Der er to løsninger på det problem: hyppige opdateringer af den specifikke immunitet via nye vacciner og injektioner ELLER stoppe vaccinationerne, optimere ernæringen og satse på den naturlige immunitet, som sagtens kan håndtere virus’ naturlige dynamik. Vi skal altså UD af det vaccinebaserede samfund og IND i det ernæringsbaserede samfund! Ikke kun af hensyn til vores frihed, absolut også af hensyn til vores sundhed og chance for at overleve, hvad det end er, der slår folk ihjel for tiden.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
sonja
sonja
onsdag, 15 september 2021, 4:25 04:25

Han har for længst bedt WHO om at stoppe massevaccination, læste det brev han sendte til dem på hans hjemmeside, desværre fik han kun det ud af det, at WHO fik, en efter min mening, ikke særligt intelligent menneske til at lave en direkte tarvelig video, hvor Geert Vanden Boosche blev nedgjort groft, det siger mere om WHO end Geert