Coronakrigen mod Bilka, Føtex og Netto

Det er min opfattelse, at vi befinder os i 3. verdenskrig. Det er en vertikal krig, hvor en mikroskopisk global elite – dybest set nogle få familier – bruger deres gigantiske pengemagt til at få deres håndlangere i Systemet til at gøre det beskidte arbejde i deres krig mod os, Folket. Det er således en verdenskrig, hvor ingen nationer er i krig mod hinanden; krigen er lodret: Eliten mod Folket. Der er desuden tale om en helt anden type våben.

Vi kan bl.a. forsvare os mod angrebet fra Eliten ved at bruge pengemagten imod dem. Vi har jo faktisk også en del penge, i hvert fald når vi står i samlet flok. Et økonomisk krigsmiddel er boykot. Vi kan og bør boykotte samtlige virksomheder, der samarbejder med besættelsesmagten.

Lad mig her, igen, nævne Salling Group, hvor jeg selv har boykottet både Bilka, Føtex og Netto. Det betyder i min hverdag hovedsageligt, at jeg ikke længere gør mine dagligvareindkøb i Netto. Jeg går i stedet i Fakta. Min nærmeste Fakta ligger lidt længere væk end Netto, men så får jeg jo bare noget mere motion ud af det. Til gengæld har jeg både Irma og SuperBrugsen tættere på.

Jeg boykotter Netto, fordi de også er ejet af Salling Group, der via Bilka og Føtex nu lokker vores godtroende medborgere med de ubehagelige sprøjter, der går under den falske varebetegnelse “covid-19-vacciner”.

Boykot betyder simpelthen, at du lader være med at købe noget der. Det er en fredelig, lovlig og effektiv måde at gøre modstand på.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments