Kategorier
Frihedspressen Gæstebloggen Indlæg/Post Public

Rikke Hauges kommentar til DR2-serien ‘Konspirationsfolket har ordet’

Gæsteindlæg af Rikke Hauge

Stor applaus til de fire modige mennesker, der valgte at stille op i skydeteltet hos DR. Jeg blev selv kontaktet af det produktionsfirma, der har lavet serien og spurgt, om jeg ville medvirke. Jeg valgte at takke nej, da jeg hørte, at programmet skulle ‘faktatjekkes’ af Detektor efterfølgende. Hele idéen med at lade ‘andre stemmer’ komme til orde falder jo til jorden, hvis ikke vores ord kan få lov at stå uimodsagt. 

I det hele taget er FAKTATJEK en nymodens opfindelse, der udelukkende tjener det formål at latterliggøre alle andre holdninger end den, der udstikkes af vores regering og myndigheder. Hvis eksempelvis to læger mener det modsatte af hinanden ift. kovidnitten, er det kun den læge, der afviger fra det officielle narrativ, der skal faktatjekkes! Hvor er logikken i dét?

Signe Molde er DR’s pauseklovn, ligesom Huxi er hofnarren på TV2.

Jeg vidste også, at med Signe Molde som vært, ville det blive så som så med programmets seriøsitet. Signe Molde er DR’s pauseklovn, ligesom Huxi er hofnarren på TV2. Og nu, hvor jeg har set alle 4 afsnit, er dette mere tydeligt end nogensinde. Den lille Signe ville så gerne lytte og blive klogere, sagde hun, men hun kunne ikke rigtigt gøre det uden at slå baglæns flikflak af modvilje og mangel på oprigtig nysgerrighed. Fra start til slut var Signes rolle at udstille og latterliggøre dem, der tænker anderledes i stedet for at vise, at der er MASSER af mennesker, der ikke køber det officielle narrativ om kovidnitten, fordi de har gjort sig den ulejlighed rent faktisk at undersøge tingene.

De fire programmer er skabt på baggrund af tre ugers optagelser, og jeg ved fra én af deltagerne, at DR (naturligvis) har klippet programmet sammen, så de interessante diskussioner er udeladt. Men uanset hvor meget, DR har forsøgt at udstille de medvirkende som nogle latterlige personager, der har ‘lidt for meget tid bag computeren’, så er det efter min mening DR, der står tilbage som den store taber og den, der har mistet ansigt og anseelse.

DR2’s Detektor-tjek var en rædsom opvisning i mangel på journalistisk format begået af én, der lignede en praktikant.

Vi ved nemlig, at sandheden altid gennemgår tre faser. Først skal den modarbejdes voldsomt, dernæst forsøges den latterliggjort, men til sidst vil den accepteres som indlysende, og det er her, vi er på vej hen nu. DR2’s Detektor-tjek var en rædsom opvisning i mangel på journalistisk format begået af én, der lignede en praktikant. Hendes opgave var at hamre sandheden om WHO i jorden, men det lykkedes hende ikke. I det hele taget er der vel ikke mange, der kan tage Detektor alvorligt efter dette usmagelige forsøg på at jorde dem, der forsøger at få sandheden frem. Det var ganske enkelt pinligt at være vidne til. Er dette det journalistiske niveau på DR? Det er godt nok sørgeligt.

I stedet tager jeg hatten af for de fire medvirkede repræsentanter for frihedsfolket. De gjorde det bedste, de kunne, i nogle rammer, der på forhånd var sat, og som havde til formål at kategorisere os sådan her:

Hvis man er kritisk og stiller spørgsmål, er man en ‘konspiratorisk sølvpapirshat’.

Hvis man er ukritisk og ikke stiller spørgsmål, er man en god samfundsborger.

Vi skulle meget gerne snart have aflivet denne myte, da den ikke fører andet med sig end en fortsat splittelse af borgerne i Danmark – og i resten af verden. Det er først, når Signe, Huxi og alle de andre programmerede medarbejdere på de statslige medier forstår, at vi ALLE sidder i den samme båd, der vipper faretruende, at vi kan komme fremtiden i møde. Så længe den ene part ønsker at udstille den anden, er vi ikke fremme ved den 3. fase i sandhedens anatomi.

Men vi nærmer os.

Følg Rikke Hauge på Facebook

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Lind
søndag, 19 september 2021, 15:37 15:37

Jeg tror aldrig vi kommer til tredje fase – danskerne flest vil tilsynelandende hellere leve i et medicinsk diktatur og kommunistisk ligenende styreform, hvor staten og industrien styrer folket, og ikke omvendt. Ved i hvad, det eneste jeg kræver er: at danskerne får oplyst hvor vi er på vej hen, og så skal de til valg og beslutte om det er den fremtid de ønsker. Skal vi have Kina-lignende samfund ja eller nej? Fordi så længe Folket ikke har besluttet det, så er det et udemokratisk og ulovligt overgreb. at Nürnberg kodekset overholdes. Folk skal have lov til at deltage… Read more »

SirPen
mandag, 20 september 2021, 6:46 06:46

Siden Kovinittens start har jeg tænkt at det da var sjovt som hele landet pludselig blev styret som et hospital. Man tog samme forholdsregler som hvis der er spredning af virus på en hospitalsafdeling. Nu er den første og den anden medicinske løsning på banen og ganske som lægerne på et hospital, prøver politikkerne så at sælge produktet til de mange lidende. Der er bare det at alt medicin har bivirkninger og at medicin har en chance for at have bivirkninger på lang sigt og her tales der over ti år plus der kan være påvirkning af arvemassen. At være… Read more »

Bernadetto
mandag, 20 september 2021, 13:46 13:46

Verden er sindsyg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x