Professor Jens Lundgren betalt af vaccinepusher Bill Gates

Professor Jens Lundgren udtalte følgende til statspropagandamediet DR den 16. september 2021 i en artikel med overskriften ‘Ekspert foreslår samme tiltag mod influenza, som vi har haft succes med mod corona‘:

“Vi kan jo gøre alt det samme for at forhindre død af influenza, som vi kan for at hindre død af covid-19. Tiltagene, værktøjerne og tilgangen er identisk.”

Jens Lundgren er medforfatter til mindst to videnskabelige artikler betalt af Bill & Melinda Gates Foundation. Det drejer sig om:

Den 16.-17. juli 2016 optrådte Jens Lundgren desuden ved en konference i Sydafrika, der var sponsoreret af Bill & Melinda Gates Foundation.

Da penge også påvirker videnskabelige fortolkninger og holdninger, så er det ikke helt urimeligt at betragte Jens Lundgrens ytringer som partsindlæg på vegne af vaccineindustrien og dens allierede.

Det er desuden blevet afsløret, at professor Michael Bang Pedersen, der også flittigt bruges af den danske propagandapresse som coronarelateret ekspert, er betalt af Facebook og World Economic Forum-relaterede Carlsbergfondet samt hædret af Statens Serum Institut.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments