Tiden er kommet til nye medier

Vi kan lige så godt opgive kampen for at få den danske presse til at udføre rigtig journalistik om corona. De vil tilsyneladende kun udføre propaganda, og de vil absolut ikke forsvare eller forklare, hvorfor de laver propaganda i stedet for journalistik.

Jeg mener derfor, at vi skal indse, at de danske medier journalistisk set er helt døde og i stedet bruge vores energi, tid og penge på at opbygge nogle nye medier med rigtige journalister, der laver rigtig, magtkritisk journalistik.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 21 september 2021, 18:20 18:20

Total 1000% enig i den analyse.
Jeg vil gerne specialbygge nogen af de online platforme der bliver brug for, når det skal udføres i praksis. Hvis jeg ikke er flygtet ud af landet inden det bliver til noget.
Rekrutteringen af Danmarks bedste journalister skal igang NU. Omgående. Hvem er de? Hvor gemmer de sig? Vi skal finde dem og så må de fortælle os hvilke arbejdsrammer de vil have, og så må vi bare levere det til dem. Slut. Det er ikke så skidesvært.
Sæt i værk danskere og smid jeres penge på bordet, så vi kan komme i gang.

Jytte Dahl
tirsdag, 21 september 2021, 18:38 18:38

Sandheden er farlig… for det lukkede ddr…især omkring…er ddr’s berettigelse i samfundet aktuelt mere ? til de skatteyderbetalte 4 milliarder om året…derfor er det umuligt at få taletid med de overbetalte og selvbestaltede ddr-propagandistister…Afsløringerne af dette ddr monster vælter ud af skabet…høres tydeligt af dine afslørende videoer…og ddr’s magtfuldkommenhed står herefter ikke til diskussion…