Coronakrigen: Hvad kan vi forvente til vinter? (De er allerede begyndt)

Jeg vurderer, at risikoen for, at magthaverne vil begynde at bruge fysisk magt for at tvinge os, der ikke ønsker at lade os indsprøjte med væsker med ukendte virkninger, er lav i den kommende vintersæson.

Jeg vurderer, at magthaverne i stedet vil bruge denne fremgangsmåde i Danmark:

  1. Gradvist stigende frekvens af propagandahistorier i pressen om, at offentligt ansatte er bange for at betjene borgere, der ikke er vaccinerede mod covid-19. De offentligt ansatte italesættes som ofre for de uvaccinerede. Der vil være mange historier om, at offentligt ansatte føler sig krænkede over de uvaccinerede og deres egoistiske adfærd og mangel på samfundssind.
  2. Gradvist stigende frekvens af folketingspolitikere, der går på talerstolen og kræver, at regeringen gør noget for at beskytte de stakkels offentligt ansatte mod de krænkende uvaccinerede.
  3. Regeringen tager ansvar og udsteder nye bekendtgørelser, der kræver, at man skal være vaccineret for at få adgang til offentlige bygninger.
  4. Derefter kommer der historier om, at de egoistiske krænkere snyder sig ind til lægen og på hospitaler, f.eks. ved at lyve om deres vaccinestatus, og det føler lægerne og sygeplejerskerne sig enormt krænkede over.
  5. Regeringen udsteder nye bekendtgørelser om, at man skal fremvise gyldigt, digitalt vaccinepas for at få adgang til alle offentlige bygninger, herunder også for at gå til lægen eller modtage behandling på hospitalet. Vaccinepasset skal være opdateret. To stik er slet ikke nok. Det bliver snarere noget med to stik om året eller hvert halve år, da der jo hele tiden kommer nye mutationer af coronavirus.
  6. I løbet af perioden vil der være gradvist stigende omfang af demonstrationer og protester, der alle i pressen vil blive omtalt som egoistiske, aggressive og krænkende. Personlig frihed vil blive italesat som en krænkende holdning og adfærd. Ethvert råb vil blive opfattet som aggressivt. Demonstranter bliver mere og mere desperate over at blive misforstået, og en del af demonstranterne vil ty til mere voldelige metoder motiveret af ren og skær magtesløshed overfor systemets overmagt.
  7. Enhver voldelig ytring eller adfærd fra demonstranter vil blive blæst op i pressen, så alle der protesterer mod kravet om vaccinepas til offentlige bygninger vil blive udstillet som aggressive krænkere, der overfalder sagesløse ofre. Især unge, nyuddannede, kvindelige sygeplejersker vil blive brugt i propagandaen i rollen som uskyldige, sagesløse ofre for de halvgamle, aggressive, beskidte mænd med vrangforestillinger om vacciner.
  8. Undervejs vil stadigt flere lade sig vaccinere og revaccinere af frygt for at miste adgang til velværdssamfundets fælles goder og af frygt for at blive stemplet som voldelige krænkere.
  9. Undervejs vil alle skadevirkninger af vacciner blive omkategoriseret som covid-19 som følge af nye mutationer af SARSCoV2.
  10. Til sidst vil der være indført krav om digital vaccinepas til alle offentlige bygninger. De nuværende adgangsinstallationer, som propagandapressens mediehuse allerede gør brug af for at holde folket væk fra journalisterne, vil blive udbredt til alle offentlige bygninger, og det vil være et fuldt automatiseret, digitalt system.

Hvis jeg har ret i min analyse og prognose, så betyder det, at vi i den kommende coronasæson skal være omhyggelige med at være ekstra fredelige i vores ytringer og adfærd. Jeg ved godt, at det kan være svært, men vi må simpelthen ikke give dem ammunition til deres psykologiske våben.

Vi bør også have en meget mere professionel koordinering af den sundhedsfaglige kommunikation, og vi bør rent operationelt især gøre brug af fysiske tryksager uddelt fra folk til folk på gaden, idet medierne, også de sociale medier, er censureret. Online information bør placeres på hjemmesider, som vi selv kontrollerer, og som vi linker direkte til fra vores trykte materialer. Al information, der er let at debunke, bør fjernes. Kommunikationen bør følge en klar strategi, der først og fremmest forsøger at møde den enkelte, hvor den enkelte er – både fysisk, mentalt og socialt – og derfra med små skridt guider i retning af øget sandhed om coronavirus, vaccination, ernæring, sundhed og frihed.

Tilmeld
Besked om