Coronakrigen: Hvad kan vi forvente til vinter? (De er allerede begyndt)

Jeg vurderer, at risikoen for, at magthaverne vil begynde at bruge fysisk magt for at tvinge os, der ikke ønsker at lade os indsprøjte med væsker med ukendte virkninger, er lav i den kommende vintersæson. Jeg vurderer, at magthaverne i stedet vil bruge denne fremgangsmåde i Danmark: Gradvist stigende frekvens af propagandahistorier i pressen om, … Læs videre Coronakrigen: Hvad kan vi forvente til vinter? (De er allerede begyndt)
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
onsdag, 22 september 2021, 7:23 07:23

Tak for ordene. Jeg vil gå fredeligt ind i den nye sæson 🙂

Frank
tirsdag, 28 september 2021, 15:41 15:41

tænker om vi så ikke skal lægge sag an mod staten for hvis vi ikke kan få de ydelser som vi har betalt til så må det da være riemeligt at vi forlanger vores pengene tilbage 😉 … Da Danmark bliver drevet som en forretning vil det være noget af det kæreste som de vil kunne blive udsat for …. retsag om erstatninger for mangelende serves – tyveri af vores penge osv.

Frank
tirsdag, 28 september 2021, 19:39 19:39

ps – her er også et par mulig senarie… måske på den lidt længer bane.

  1. De vil stempel alle som ikke lader sig vaccinere som psykisk syge og umyndiggøre dem.
  2. De vil forbyde religioner – så kan de stempel folk som ikke vil lade sig vaccinere til det er religiøse årsager og igen umyndiggøre dem … alle dem som ikke makker ret.

udfordringen er at de tror de rettighederne over os – vi skal vise at det ikke er tilfælde og at de er ansat af os… os som ejer dem.