Sprøjtetvang i tre niveauer: Pas på den skjulte tvang

Det er min vurdering, at der findes tre niveauer af vaccinetvang, hvoraf de to første bliver camoufleret som “frit valg”.

  1. PROPAGANDA OG MISINFORMATION. “Vi opfordrer dig igen og igen til at tage stikket. Vi overdriver de mulige gavnlige virkninger, mens vi ignorerer de mulige skadelige virkninger. Vi sørger for, at seriøse kritikere ikke får taletid i massemedierne. Vi bruger ekstremt mange penge på kommunikationsrådgivning, PR og reklame. Du tror, at du har et frit valg, men det har du jo reelt ikke, da du intet seriøst hører om alternativet til stikket. Vi forfører dig til at tro, at det frie valg reelt kun omfatter ét fornuftigt valg, nemlig at tage stikket og tage det igen og igen og.”
  2. SYSTEM-TVANG. “Vi udnytter vores kontrol over samfundssystemet til at sikre, at det kun er dem, der har taget stikket, der fremover har adgang til hele samfundet. Det vil vi helst gøre via et rent digitalt system, hvor de fysiske døre kun kan åbnes, hvis du er opdateret med den nyeste vaccine. Vi vil helst have en nanochip indopereret i din krop, som også bliver koblet til det økonomiske system, men indtil du har vænnet dig til den tanke, så kan du nøjes med en app til din mobil.”
  3. FYSISK TVANG. “Vi kommer med politiet og hæren og tvinger sprøjten i dig. Hvis du flygter, så bliver du eftersøgt og jagtet ned. Hvis du er heldig, og vi viser dig nåde, så kan du slippe med at leve resten af dit liv i en interneringslejr i Kirke Værløse. Der kan du så hygge dig med de andre tossede frihedsfanatikere, indtil vi forgifter dig og kalder din død for covid-19.”

I Danmark er vi lige nu tilbage på niveau 1. Hvis du vil flyve internationalt, så møder du dog stadigvæk niveau 2, som vi ellers kun havde på fuld skrue under kravet om coronapas.

Det, der sker nu, er, at de prøver at øge vaccineprocenten så meget som mulig via metoderne i niveau 1. Når maksimum er nået, så vil der efter min vurdering starte en massiv propaganda for at få os, der ikke er vaccinerede, til at fremstå som farlige for de andre og for hele samfundet. Vi bliver de nye jøder, der bliver lagt for had af de vaccinerede, der bliver de nye nazister. Vi bliver de nye sorte i et apartheid-samfund regeret af de nye hvide. Det vil bevæge sprøjtetvangen fra niveau 1 til niveau 2 med udbredelse af digitalt vaccinepas til flere og flere dele af samfundet.

Det er mit indtryk, at de mest ekstremistiske vaccinetilhængere i Danmark allerede nu er klar til gå all in på niveau 3 med decideret fysisk tvang. Det er dog også mit indtryk, at det er nødvendigt med endnu mere propaganda, før der kan komme bred tilslutning til en så voldelig, fascistisk politik.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
torsdag, 23 september 2021, 9:33 09:33

Pyha. Vi tror ikke at der i denne skønne andedam Danmark findes medicinsk diktatur eller det der ligner eller fascisme. Men det LIGNER det