Kategorier
Frihedspressen Gæstebloggen Indlæg/Post Public

Rikke Hauge: Det er NU, vi skal stå sammen!

Gæsteindlæg af Rikke Hauge

Hvor bliver jeg bare ked af at se, hvordan vores fælles kamp for frihed lige nu trues af interne stridigheder og splittelse. Har vi glemt, at vi er på samme side, og at vi er de eneste, der indtil nu har haft modet og styrken til at gå forrest? Vil vi virkelig risikere at miste fodfæstet, inden vi overhovedet har målet i sigte?

Truet med politiet

Er det ikke netop nu, hvor pressens fokus er på de ‘tåbelige konspirationsteoretikere’, at vi skal tage hinanden i hånden og vise, at vi står sammen? Er det ikke netop nu, hvor vi venter på det næste, der kommer, at vi skal vise, hvor stærke vi er? Det er ikke det billede, jeg ser, når jeg følger med fra mit Facebookfængsel, hvor jeg har været i snart 180 dage. Senest blev jeg truet med en politianmeldelse for mit arbejde med at lave flyers til de unge om Ivednokhvad. Truslen kom fra et medmenneske, der ikke deler min holdning til Ivednokhvad. Dér er det kommet til nu.

Vi er alle mere eller mindre udmattede, vi er trætte, nogle er modløse og mister håb, men vi er stadig dem, der vil kæmpe for friheden, for sandheden og for retfærdighed, er vi ikke? Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at vende verden om, så den igen bliver et godt sted at være menneske, så skal vi ikke slås indbyrdes og vise vores modstandere, at vi er stækket.

De kigger på os, vær sikker på det!

De følger med og holder øje med alt, hvad der foregår. Sådan er krig. Men der er også andre, der kigger, dem, der måske er ved at forstå, hvad der foregår, og som bliver forvirrede og vender om, når de ser den splittelse i vores bevægelse, der skaber sprækker i en ellers enig front mod det onde.

Vi er her for at stoppe den krig, der føres mod menneskeheden. Vi må for alt i verden ikke ødelægge det nu, hvor vi er kommet så langt, og hvor vi har presset magthaverne med potter og pander, dans og demonstrationer, modstand og mod, så de faktisk ser os som en reel trussel, der kan standse deres forehavende.

Så kom nu! Vi må godt være uenige, men hvis vi ikke formår at holde sammen på os selv og på hinanden, så taber vi alt det, vi har opnået indtil nu. Vi er i gang med det vigtigste arbejde, vi nogensinde kommer til at udføre. Når vi ikke i mål, er der ingen fremtid, så enkelt er det.

Stop op og kig dig selv i øjnene. Er du for alvor med, eller er du her for at skabe splittelse? Der er brug for det første og absolut ikke det sidste. Så giver vi magthaverne dét, de ønsker.

Kærlig hilsen Rikke
Mor, Datter, Storesøster, Patriot, Konspirationsanalytiker, Sandhedssøgende, Frihedskæmper, Menneske…

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
SvendP
søndag, 26 september 2021, 13:51 13:51

Jamen, alt det har du jo fuldstændigt ret i. Problemet er bare, at en masse af os har sære indfald og kæpheste om 5G, chemtrails, NWO, Bill Gates, vaccinemagnetisme og meget andet sært. Kunne alle disse gode mennesker blot koncentrere sig om det ene centrale: selvejerskab, personlig frihed, respekt for individ og familie og staten som underlagt Folket – så var det betydeligt nemmere at forene os. Så længe de presser mig ned i sære menneskers sære ideer a la JFK/Mads Palsvig er jeg ikke med, for jeg gider ikke blive spændt for en vogn, jeg ikke ønsker at trække.… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x