Kategorier
Den Politiske Blog Forside Gratis politik Public

Vi er MANGE, der ikke vil finde os i, at Danmark bliver en medicinsk politistat!

Vi HAR været der under Coronaen, og vi kan hurtigt ende der igen; i en medicinsk politistat! Det er vi, heldigvis, mange i Danmark, der absolut ikke vil finde os i.

Ligesom der nu er borgerkrig i Australien mellem det frihedselskende folk og det militante politi (eller er det private vagtfirmaer, der har fået lov af en korrupt regering til at bære politiuniformer?), så er det mit indtryk, at frihedselskende danskere vil stå sammen og bruge den nødvendige magt for at sparke fascisterne ud af landet, hvis Mette Frederiksen giver ordren om vaccinationskrav for adgang til samfundet. Nogen mener, at vi allerede er der nu. Jeg mener, at vi ikke er der endnu; dette er stilhed før storm, men jeg frygter, at stormen kan blive meget voldelig, også i Danmark.

Vreden er så i Danmark stor, at selv det mindste krav om f.eks. det tåbelige mundbind hurtigt vil kunne udløse voldelige konfrontationer. Vi har gennemskuet regeringens manipulationer og mediernes propaganda. Ethvert adfærdskrav i coronaens uhellige navn vil fremover blive mødt med endnu større modstand end tidligere! Nok er nok!

Heldigvis findes der mange gode politibetjente i Danmark, der selvfølgelig vil nægte at gå i krig mod deres eget folk, som ikke har gjort sig skyldige i andet, end at de ønsker at trække vejret og færdes frit uden at skulle vise coronapas eller på anden vis dokumentere deres sundhedstilstand. Desværre er politiet også en branche, der tiltrækker fascistiske psykopater, så vi kan lige så godt forberede os på det værste: regulær borgerkrig.

Jeg håber absolut ikke, at det kommer dertil! Jeg tror, at den eneste måde, vi kan undgå global borgerkrig mellem Eliten og Folket er ved en global, koordineret indsats, hvor vi får afsløret og udstødt den mørke, manipulerende besættelsesmagt fra det globale magtsystem. Det kræver hjælp fra vågne, hjertelige mennesker, der arbejder inde i systemet tæt på toppen af magtpyramiden. Der er heldigvis også tegn på, at den proces er i gang rundt omkring i verden. Altså at der internt i det globale magtsystem er uro og uenighed om, hvorvidt det er rimeligt at underkaste verdens befolkning et medicinsk diktatur set i lyset af den skrøbelige evidens for det nye coronavirus, den nye covid-19-sygdom og de nye vacciner samt den gode evidens for alternativet i form af ernæringsoptimering, naturlig immunitet og fælles insisteren på frihed.

Lad os bruge stilheden før stormen til at samle os og forberede os på den del af den samlede frihedskamp, som hver enkelt af os føler sig kaldet til. Min rolle er fredelig kommunikation, men jeg har stor respekt for dem, der har evnerne, og som er parate til at sætte livet på spil i den fysiske del af næste fase af frihedskampen. Så længe vold bliver brugt som nødværge, så er det lovligt, jv. Straffeloven § 13. Så længe våben bliver brugt til at forsvare Danmark, så er det også lovligt, jv. Grundloven § 81. Coronakrigen er en ny form for krig med nye våben, men det ændrer ikke ved, at fædrelandet er under angreb, så det er jv. Grundloven § 81 ikke kun vores ret men også vores pligt at forsvare fædrelandet, hvis vi forstår ‘fædrelandet’ som ‘folkefriheden’. Hvis folket ikke kan være frit i eget land, så er der ikke længere noget fædreland.

Så kære Mette Frederiksen. Tænk dig grundigt om, inden du kaster Danmark ud i en borgerkrig, som de nu lider under i Australien! Du kan evt. spørge dine chefer i Israel, om du kan få lov til blot at fortsætte som nu med at snige de “frivillige” “vacciner” i skuldrene på sagesløse danske ofre. Måske er det nok til, at du kan få lov til at fortsætte din karriere som Mørkets tjener i en international topstilling i den globale regering, når du er færdig med at ødelægge Danmark.

OBS: Dette indlæg er IKKE en opfordring til vold, da jeg som skrevet mener, at situationen i Danmark i skrivende stund IKKE berettiger brug af vold som nødværge. Du skal blot huske at sige NEJ TAK til vaccinen!

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x