Er covid-19-vaccinerne et biovåben? Måske…

Jeg vil ikke påstå, at jeg kender den sande virkning af de såkaldte vacciner mod den såkaldte covid-19-sygdom, men ud fra de foreliggende data, så er det muligt, at vaccinerne er et biovåben. Lad mig først udforske spørgsmålet ud fra den klassiske opfattelse af, hvad formålet med et biovåben er; at slå mennesker ihjel. Der … Læs videre Er covid-19-vaccinerne et biovåben? Måske…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kaoticband
torsdag, 30 september 2021, 17:51 17:51

Det er præcis sådan det kommer til at forgå. Gør det normalt at vaccinere og ups, noget gik galt. Hvis ingen ser det og bare følger med, så er det vel også sådan det skal være.
Hvis vi absolut vil narres, var det måske altid sådan?

Frank
lørdag, 2 oktober 2021, 11:06 11:06

godt skrevet – alle aspekter bliver nød til at komme på bordet. De kan jo bare modbevise dem hvis det er det rene opspind – problemet er bare at de igennem deres magt og resurser har midlerne til at føre kæmpe propaganda kampagner som de har gjort i årtier og folk tror så på deres løgne. Vi kan bliver fascineret af man som Jan Hellesøe som kalder sig en Mentalist – der er ikke noget hokuspokus, overnaturligt ved teknikkerne men netop bare teknikker. Disse teknikker har PR branchen og de forskellige tænketanke, lobbyister osv. kendt til i årtier. Selv på… Read more »

søren hansen
lørdag, 2 oktober 2021, 19:06 19:06

Når du skriver flg.
Der er dog registreret mange dødsfald, hvor systemet har været nødt til at indrømme, at covid-19-vaccinen har været en medvirkende årsag. 
Hvor er der så noget dokumentation på det?
Ja jeg spørger da det vil være det første vi får smidt i hovedet hvis vi udtaler vover at udtale den påstand,,og vi skal jo helst ha noget at ha vores viden i.
Mvh Søren

søren hansen
søndag, 3 oktober 2021, 12:51 12:51
Reply to  søren hansen

Nå så var der måske ikke noget dokumentation for det??