Har B.T.’s debatredaktør opfordret og givet samtykke til analsex med en læser?

Så er det igen blevet tid til min regelmæssige backup-udgivelse af mine ytringer på Facebook. Hvis du føler dig krænket over noget af det, så kan jeg anbefale Tudekiks fra Fakta. Du kan følge mig på Facebook her
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
SirPen
torsdag, 30 september 2021, 8:36 08:36

Per, efter 50 år med feminisme er det blevet til at alt måles i enten offer eller krænkelses point da det er måden feminister finder “værdige” sager at kæmpe for på. Den gruppen eller person der har flest point er den/de der skal have mest fokus så længe det er en kvinde. Feministerne har så mange slogans, et der var populært i 70/80érne var: Kvinder har brug for mænd, som en fisk har brug for en cykel. Med den slags tankegang kan man lettere forstå at deres idé om ligestilling er dybt forskruet. Hvis man virkelig skal krænke feministerne skal… Read more »