Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen Offentlig-forside

Vaccinepropaganda i DK: Åbent brev til DR, Sundhedsstyrelsen og PET

Jeg tillader mig at sende og udgive dette åbne brev med spørgsmål, da vi er mange i befolkningen, der undrer os meget over DR og Sundhedsstyrelsens adfærd i relation til covid-19. Henvendelsen drejer sig om en ny, konkret propagandaudgivelse fra DR.

Spørgsmål til DR og journalist Anders Heissel:

Til lykke med endnu en yndig propagandaartikel om covid-19-vaccination på DR. Det er denne artikel, jeg henviser til.

  • Hvorfor bringer I ikke også udtalelser fra modparten, altså f.eks. fra læger og forskere der på et sagligt grundlag fraråder “vaccination”?
  • Hvorfor laver I på denne måde igen propaganda i stedet for journalistik om covid-19?
  • Hvilke incitamenter i jeres system skaber denne propagandistiske, anti-journalistiske adfærd?

Spørgsmål til Sundhedsstyrelsen og Søren Brostrøm:

  • Søren Brostrøm citeres i DR-artiklen for at udtale om vaccinen: “Lyt til os og tag vaccinen, der er noget af det bedst dokumenterede, jeg nogensinde har set.” Jeg har tidligere spurgt, og nu gør jeg det igen: Hvor er den dokumentation? Fase 3-afprøvningen af vaccinerne standsede efter 2-3 måneders intervention. Det betyder, at det forhåbentlig er noget af den dårligste dokumentation, som Søren Brostrøm nogensinde har set for et lægemiddel.
  • Hvorfor den ensidige begejstring for og opfordring til at lade sig indsprøjte med en væske, hvor langtidsvirkningerne er helt ukendte?
  • Hvorfor ignorerer Sundhedsstyrelsen stadigvæk den særdeles gode dokumentation for, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom?
  • Hvilke incitamenter i jeres system skaber denne propagandistiske, anti-videnskabelige adfærd?

Spørgsmål til Politiets Efterretningstjeneste:

  • Hvad gør I for at undersøge mistankerne om, at Søren Brostrøm bliver udsat for afpresning? Han ændrede holdning til mundbind 180 grader på meget kort tid i starten af coronaen. Det er min hypotese, at han i den periode er blevet kontaktet af nogen, der har truet med at offentliggøre karriereødelæggende, private oplysninger om ham, hvis han ikke makker ret. Jeg kan simpelthen ikke se anden logisk forklaring på hans skift i adfærd.
  • Hvad er planerne mod “lommerne af uvaccinerede” i Danmark, der omtales i DR-artiklen? Begrebet lyder som krigsbetegnelsen “lommer af modstand”, hvor en besættelsesmagt prøver at nedkæmpe oprørere. Kan vi, der ønsker selv at bestemme, hvad vi vil have sprøjtet ind i vores krop, forvente fysisk magtudøvelse og tvang fra politiet, sådan som det foregår i Australien nu, og som den danske propagandapresse behændigt ignorerer? Jeg vil gerne undgå den borgerkrig, som jeg frygter bliver konsekvensen, hvis der kommer blot det mindste forøgede element af tvang i coronapolitikken igen i Danmark i løbet af vinteren. Jeg foreslår, at vi indleder et samarbejde nu, inden det er for sent. Husk at I kan og bør tænke selv og ikke blot adlyde ordrer. Det handler om, hvordan I vil overgå i historiebøgerne – som kollaboratører eller som befriere.

Link til dette indlæg er sendt til DR (anhi@dr.dk, nyhed@dr.dk), Sundhedsstyrelsen (sst@sst.dk) og Politiets Efterretningstjeneste (pet@pet.dk).


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading