Nyhed: Tvangsvaccination er indført i Australien fra i dag

Premierministeren i staten Victoria i Australien har i dag gjort covid-19-vaccinen obligatorisk for alle autoriserede arbejdere. Arbejderne har 14 dage til at tage første stik, ellers bliver de kriminelle, hvis de fortsætter med at arbejde. Listen af erhverv omfatter ifølge theage.com.au bl.a. alle ansatte i supermarkeder, takeaway-restauranter, banker, nyhedsmedier, tankstationer, byggepladser, børnehaver og folkeskoler. Dertil … Læs videre Nyhed: Tvangsvaccination er indført i Australien fra i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 2 oktober 2021, 10:52 10:52

og det skræmmende er at ideologier ikke stoppes af grænser – det er kun et sprøgsmål om tid før vores politiker bliver smitte med den samme mentalitet.