Nyhed: Tvangsvaccination er indført i Australien fra i dag

Premierministeren i staten Victoria i Australien har i dag gjort covid-19-vaccinen obligatorisk for alle autoriserede arbejdere. Arbejderne har 14 dage til at tage første stik, ellers bliver de kriminelle, hvis de fortsætter med at arbejde.

Listen af erhverv omfatter ifølge theage.com.au bl.a. alle ansatte i supermarkeder, takeaway-restauranter, banker, nyhedsmedier, tankstationer, byggepladser, børnehaver og folkeskoler. Dertil kommer enhver, der udfører arbejde for bl.a. praktiserende læger, hospitaler, brandvæsen, ambulance, politi, vagtpersonale for staten, personlige trænere, web-broadcasting, læger, sygeplejersker, jordmødre, folketingsmedlemmer, offentlig administration, domstole, dokumentarfilm allerede i produktion, offentlig transport, lufthavne, chauffører, plejepersonale og covid-19-forskning. Den absurd lange liste, der muligvis indeholder samtlige mulige erhverv, omfatter også bl.a. ansatte i forbindelse med voksenuddannelse og videregående uddannelse. Landbrugsarbejdere, sundhedsarbejdere, sundhedsforskere og psykiatere er også på listen af folk, der i dag har fået to uger til at få første skud, hvis de ønsker at bevare deres job og indkomst.

Denne form for tvangsvaccination er, hvad jeg tidligere har omtalt som system-tvang. Jeg forventer og frygter, at den danske regering vil følge trop med tilsvarende regler, selvom de sædvanen tro formentlig vil indføre dem via salami-metoden i stedet for at tage stort set alle erhverv på én gang, som de nu har gjort i Victoria, Australien.

Må Gud (eller hvem du nu tror på) beskytte det australske folk mod den meget mørke overmagt!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank (@frank)
lørdag, 2 oktober 2021, 10:52 10:52

og det skræmmende er at ideologier ikke stoppes af grænser – det er kun et sprøgsmål om tid før vores politiker bliver smitte med den samme mentalitet.