Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen Klassiker Offentlig Offentlig-forside

Spørgsmål om dokumentation for vaccination: Åbent brev til Søren Brostrøm

Kære Søren Brostrøm

Jeg har nogle sundhedsfaglige spørgsmål til dig i forlængelse af denne artikel med dig fra i går på DR, som du eller en videnskabelig kollega i Sundhedsstyrelsen forhåbentlig kan svare på, selvom I endnu ikke har svaret fyldestgørende på nogle af mine tidligere spørgsmål.

Citat 1:

“- Hvis man kigger på, hvor meget sygdomsforebyggelse man får for pengene, er vaccinerne helt fantastiske. De penge, vi bruger på personale og vacciner, står rigt mål med gevinsten, siger Sundhedsstyrelsens direktør.”

Mit spørgsmål til dig: Hvad er dokumentationen for den sygdomsforebyggende virkning af covid-19-vaccinerne og den sundhedsøkonomiske balance?

Citat 2:

“- Taget i betragtning, at vi først åbnede op for vaccinerne til de 12 til 15-årige i sommerferien, og at nogle børnelæger var mere forbeholdne end Sundhedsstyrelsen, så er jeg tilfreds med, hvor langt vi er nået. Men jeg er ikke helt tilfreds, før vi når i mål, har Søren Brostrøm tidligere sagt til Berlingske.”

Mit spørgsmål til dig: Hvad er dokumentationen for, at covid-19-vaccinerne nedsætter morbiditet og mortalitet blandt 12-15-årige?

Citat 3:

“- Nogle ved formentlig heller ikke, at det er vigtigt at blive vaccineret, selvom man har været smittet, eller at man kan blive smittet med coronavirus flere gange. “

Mit spørgsmål til dig: Hvad er dokumentationen for, at det er vigtigt at blive vaccineret, selvom man har været smittet?


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading