Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Spørgsmål om dokumentation for vaccination: Åbent brev til Søren Brostrøm

Kære Søren Brostrøm Jeg har nogle sundhedsfaglige spørgsmål til dig i forlængelse af denne artikel med dig fra i går på DR, som du eller en videnskabelig kollega i Sundhedsstyrelsen forhåbentlig kan svare på, selvom I endnu ikke har svaret fyldestgørende på nogle af mine tidligere spørgsmål. Citat 1: “- Hvis man kigger på, hvor […]

Kære Søren Brostrøm Jeg har nogle sundhedsfaglige spørgsmål til dig i forlængelse af denne artikel med dig fra i går på DR, som du eller en videnskabelig kollega i Sundhedsstyrelsen forhåbentlig kan svare på, selvom I endnu ikke har svaret fyldestgørende på nogle af mine tidligere spørgsmål. Citat 1: “- Hvis man kigger på, hvor […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x