Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen

Tæller vaccinerede med som uvaccinerede de første 7-14 dage efter stikket?

Åbent brev til Sundhedsstyrelsen

Jeg blev i går kontaktet af en troværdig mand, der havde haft telefonisk kontakt med Sundhedsstyrelsen for at høre, hvornår man egentlig tæller med i statistikken om henholdsvis ‘vaccineret’ og ‘uvaccineret’ mod covid-19.

Manden fortalte, at I havde oplyst, at man først tæller med som ‘vaccineret’ fra 7-14 dage efter indsprøjtning. Er det korrekt? Det er jo stærkt bekymrende og misvisende for bivirkningsovervågningen, hvis bivirkninger eller dødsfald de første 1-2 uger efter indsprøjtning bliver kategoriseret som ‘uvaccineret’.

Jeg har desuden hørt, at man i Israel nu definerer en person om ‘uvaccineret’, hvis personen ikke senest 8 måneder efter sidste indsprøjtning er blevet revaccineret. Bruger man samme fremgangsmåde i Danmark, eller er det noget, man overvejer at gå over til? Det er ligeledes stærkt bekymrende, da det kan camouflere den reelle forekomst af bivirkninger af de såkaldte vacciner.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading