Tæller vaccinerede med som uvaccinerede de første 7-14 dage efter stikket?

Åbent brev til Sundhedsstyrelsen

Jeg blev i går kontaktet af en troværdig mand, der havde haft telefonisk kontakt med Sundhedsstyrelsen for at høre, hvornår man egentlig tæller med i statistikken om henholdsvis ‘vaccineret’ og ‘uvaccineret’ mod covid-19.

Manden fortalte, at I havde oplyst, at man først tæller med som ‘vaccineret’ fra 7-14 dage efter indsprøjtning. Er det korrekt? Det er jo stærkt bekymrende og misvisende for bivirkningsovervågningen, hvis bivirkninger eller dødsfald de første 1-2 uger efter indsprøjtning bliver kategoriseret som ‘uvaccineret’.

Jeg har desuden hørt, at man i Israel nu definerer en person om ‘uvaccineret’, hvis personen ikke senest 8 måneder efter sidste indsprøjtning er blevet revaccineret. Bruger man samme fremgangsmåde i Danmark, eller er det noget, man overvejer at gå over til? Det er ligeledes stærkt bekymrende, da det kan camouflere den reelle forekomst af bivirkninger af de såkaldte vacciner.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
fredag, 1 oktober 2021, 11:58 11:58

Det er vist endda 7 til 14 HELE dage efter stikket.
Jeg har også stillet et lignende spørgsmål pr email til sst og ser frem til svaret

Last edited 25 days ago by neo
søren hansen
lørdag, 2 oktober 2021, 0:01 00:01

Hold da op,,det blir et spændende svar,,ja det er noget mærkeligt noget dette corona. jeg kom til at tænke på at ingen kendte sportstjerner,,musikkere,,politikkere,,kongelige som moviemediestars osv er døde med corona,,skønt der er mange der har haft det,,samt indlagt,,og Boris Johnson var jo også meget syg af det,,men han er da sluppet for senfølger og fortsætter det fine eller dårlige arbejde om man vil.. Men det kan jo også være vi har taget fejl,,for corona findes vel?? eller jo,,jeg kender tre der har haft det,,den ene havde fået at vide at han havde haft mange små blodpropper i lungerne derfor… Read more »