Incitamenter og nudging: Sådan manipulerer de med os og lægerne

Jeg er for nylig blevet gjort opmærksom på, at de praktiserende læger, der burde være i front for at holde øje med vaccinebivirkninger ikke får løn for at indberette bivirkninger. Det giver lægerne et økonomisk incitament til at ignorere bivirkninger og bruge tiden på andre opgaver, der giver kroner i kassen. Nudging er de små … Læs videre Incitamenter og nudging: Sådan manipulerer de med os og lægerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 2 oktober 2021, 10:50 10:50

og når det er sket igennem generationer så tror folk så det er sådan verden er. lige til eftertanke Når man udråber kommunismen som den store fjende så misser man alt det positive som den også indeholder – Ligesom Liberalismen har sine gode sider men også er en blindgyde. At blive i den tilstand – vi kan kalde den tennistilskuer tilstand så kan vi ikke rejse os for sædet og gå ud i den virkelig verden. – tag det bedste for de to tennisspiller og så begynde at spille tennis selv. vi er nemlig selv blivet nudgiget til at tro… Read more »