Incitamenter og nudging: Sådan manipulerer de med os og lægerne

Jeg er for nylig blevet gjort opmærksom på, at de praktiserende læger, der burde være i front for at holde øje med vaccinebivirkninger ikke får løn for at indberette bivirkninger. Det giver lægerne et økonomisk incitament til at ignorere bivirkninger og bruge tiden på andre opgaver, der giver kroner i kassen.

Nudging er de små puf, vi bliver udsat for i hverdagen, i vores omgivelser og via samfundssystemet, der forsøger at få os til at gøre noget bestemt som f.eks. at gå i Føtex og blive skudt i skulderen. Hvis man har magt og penge nok, så kan man få de fleste til at gøre næsten hvad som helst via nudging. Især når man kombinerer det med det økonomiske incitament, at det er gratis. Alle danskere eller alt, der er gratis.

Jeg vil derfor anbefale alle at være ekstra opmærksom på de økonomiske incitamenter og små puf, som vi bliver udsat for. Hjælp også jeres medborgere med at blive mere bevidste om dette våben, som fjenden bruger imod os for at lulle os ind i Kommunisme 2.0, hvor det hemmelige motto ser ud til at være: “Vi kører den ind med vaccine!

PS: Livet er for kort til at være junkie, også vaccinejunkie.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 2 oktober 2021, 10:50 10:50

og når det er sket igennem generationer så tror folk så det er sådan verden er. lige til eftertanke Når man udråber kommunismen som den store fjende så misser man alt det positive som den også indeholder – Ligesom Liberalismen har sine gode sider men også er en blindgyde. At blive i den tilstand – vi kan kalde den tennistilskuer tilstand så kan vi ikke rejse os for sædet og gå ud i den virkelig verden. – tag det bedste for de to tennisspiller og så begynde at spille tennis selv. vi er nemlig selv blivet nudgiget til at tro… Read more »