Kommunikationskrig: Systemets tre rækker af forsvar

Det er min vurdering, at ‘systemet’ forsøger at forsvare sig mod at blive afsløret i denne rækkefølge.

  1. IGNORERING. Systemet, herunder især den statsbetalte presse, vil forsøge så længe som muligt at ignorere, at der findes fundamental, saglig kritik af den herskende opfattelse af covid-19. De vil ignorere ved at undlade at svare, slette, bagtale, true, bestikke og belønne. Jeg har masser af dokumentation for dette.
  2. LATTERLIGGØRELSE. Når kritikerne ikke længere kan ignoreres, så vil de blive hånet og latterliggjort. De mest oplagte eksempler vil blive draget frem og blive forfrænget, hvorefter guilty-by-associationen-argumentet vil blive brugt. Jeg bliver f.eks. konsekvens omtalt i pressen som ‘krammeterapeut’ og aldrig længere som ‘ernæringsekspert’.
  3. SINDSSYG-GØRELSE. Hvis vi fortsat stiger i antal og modstand, så vil systemet italesætte os som sindssyge. Vi kan være ret sikre på, at der ikke vil komme nogen lødig, saglig debat, fordi magthaverne ved, at de vil tabe en saglig debat mod de mest vidende og veltalende af os. Dette er de allerede så småt begyndt på. Det er den naturlige konsekvens af ‘konspirationsteori’-konceptet, hvor man jo pr. definition bliver opfattet som sindssyg, hvis man tror, at magtfulde mennesker kan finde på at rotte sig sammen i hemmelighed mod folket.

Jeg vil anbefale, at du forbereder og indstiller dig på, at systemet og især pressen ikke er og aldrig vil blive til nogen hjælp i denne krig. Det samme gælder for alle andre dele af magtsystemet. Vi skal gå andre veje, og vi skal spotte deres taktikker, når de f.eks. begynder at håne os eller omtale os som sindssyge. Det er en helt bevidst psykologisk krigstaktik fra deres side.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 3 oktober 2021, 10:40 10:40

jeg vil påstå at jeg men en session eller to vil kunne erklære selv et elitemenneske og vores politiker for sindsyge med deres egne spilleregler.
Men det eksperiment tør vores medier ikke prøve.