Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Kommunikationskrig: Systemets tre rækker af forsvar

Det er min vurdering, at ‘systemet’ forsøger at forsvare sig mod at blive afsløret i denne rækkefølge. IGNORERING. Systemet, herunder især den statsbetalte presse, vil forsøge så længe som muligt at ignorere, at der findes fundamental, saglig kritik af den herskende opfattelse af covid-19. De vil ignorere ved at undlade at svare, slette, bagtale, true, […]

Det er min vurdering, at ‘systemet’ forsøger at forsvare sig mod at blive afsløret i denne rækkefølge. IGNORERING. Systemet, herunder især den statsbetalte presse, vil forsøge så længe som muligt at ignorere, at der findes fundamental, saglig kritik af den herskende opfattelse af covid-19. De vil ignorere ved at undlade at svare, slette, bagtale, true, […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x