Ytringskriminel på LinkedIn

LinkedIn tillader tilsyneladende ikke systemkritiske ytringer. Min konto er blevet spærret.

Det vil jeg selvfølgelig ikke finde mig, så jeg har kontaktet dem. Her er deres svar:


Hej Per

Din konto var blevet begrænset på grund af adskillige krænkelser af LinkedIns Brugeraftale og retningslinjer for LinkedIns faglige forum vedrørende deling af indhold, der indeholder vildledende eller unøjagtige oplysninger:

 1. https://lnkd.in/eWUnSmb – Tvangsindsprøjtning af en udokumenteret væske er den ultimative krænkelse
  Dette indlæg er et opråb til landets politi og militær. Jeg frygter, at Folketinget snart vil tillade Regeringen at beordre Styrelsen for Patientsikkerhed og Rigspolitiet til at tvangsvaccinere de danskere, der ikke vil tage imod det frivillige tilbud…

Sat, 05 Jun 2021 09:48:40 GMT

 1. Optimal D-vitaminstatus kan formentlig forebygge covid-19 i betydelig grad. Et D-vitamintal på omkring 100 nmol/L og et dagligt kosttilskud på ca. 100 µg/d kan anbefales generelt for personer, der ikke ønsker at lade sig vaccinere mod covid-19. Det kan være nødvendigt med højere doser i korte perioder for at genoprette en mangeltilstand. Der er endvidere belæg for, at covid-19 ikke kun skyldes SARS-CoV-2, men også mangel på D-vitamin. Det kan således diskuteres, om covid-19 er en virussygdom eller et symptom på vitaminmangel. Hvis covid-19 primært er en mangelsygdom, der kan afhjælpes, så er massevaccination unødvendig. I det mindste bør befolkningen få valget mellem D-vitamin og vaccine. Hvis vacciner er gratis, så bør D-vitamin også være det.
  https://lnkd.in/erYQpFb

Fri, 16 Jul 2021 15:19:26 GMT

 1. Jeg har lavet en guide til at overleve covid-19-vaccination.
  https://lnkd.in/eSTjAm6 Thu, 29 Jul 2021 09:36:15 GMT
 2. Uddrag af nyt blogindlæg: “Det er påfaldende, at hele den anden, naturlige strategi til håndtering af virus og sygdom bliver totalt ignoreret af pressen, sundhedsmyndighederne og politikerne.” Læs eller lyt til hele indlægget gratis her:
  https://lnkd.in/eJRkrw6

Tue, 03 Aug 2021 11:43:52 GMT

 1. Ny udgave af ‘Ernæring mod covid-19’ inkl. selen og B12-vitamin. Gode nyheder for alle, der ønsker at forebygge svær covid-19 uden at lade sig stikke med utilstrækkeligt dokumenterede injektionsvæsker. Det er klokkeklart, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom. Hvor længe mon Sundhedsstyrelsen vil fortsætte med at ignorere ernæringens betydning? https://perbraendgaard.dk/ernaering-mod-covid-19/

Wed, 04 Aug 2021 05:55:46 GMT

 1. Uddrag af ‘COVID-19 KAN VÆRE PLANLAGT FOLKEMORD’:
  “Fase 3, som vi befinder os i nu, er med massiv propaganda og systemisk tvang at motivere alle til at lade sig indsprøjte med mRNA-bioteknologi under dække af, at disse indsprøjtninger fungerer som vacciner mod en meget farlig sygdom.
  Langt de fleste overlever heldigvis mRNA-indsprøjtninger uden at dø og uden at få alvorlige bivirkninger. I hvert fald på kort sigt. Men hvis blot en lille andel af dem, der får stikket, dør eller bliver infertile af det, så kan det ramme mange mennesker, når det drejer sig om millioner af vaccinedoser i et lille land som Danmark. Dødsfaldene vil blive accepteret som en uundgåelig bivirkning til den eneste måde, hvorpå vi kan få pandemien under kontrol. I hvert fald så længe frygten for virus og sygdommen bliver holdt oppe via pressens ensidige propaganda. Ligesom man kan blive fartblind af at køre på de tyske motorveje, så kan man blive dødsblind af at leve i et land med en så massiv sprøjteglæde, som vi ser i Danmark nu, og som bliver ført an af de største autoriteter og TV-kendisser. Vi kommer til at acceptere dødsfald og bivirkninger, som reelt er fuldstændigt uacceptable, da (1) det er ikke dokumenteret, at virusset er årsagen til sygdommen, (2) sygdommen har en meget lav dødelighed, (3) der findes andre måder at forebygge sygdommen, der gør de påståede vacciner overflødige (4) naturlig immunitet virker meget bedre end kunstig immunitet.”
  Læs/lyt: https://lnkd.in/eX2yCHCi

Mon, 30 Aug 2021 06:38:01 GMT

 1. 13 % flere døde i august i år sammenlignet med de sidste fem år. Den danske læge og ph.d. Vibeke Manniche har set nærmere på de nyeste dødstal fra Danmarks Statistik.
  https://lnkd.in/ek_isDfq

Fri, 27 Aug 2021 09:41:49 GMT

 1. Mere end tre gange flere danskere er døde af covid-19-vaccinerne end af covid-19-sygdommen, viser en ny opgørelse.
  https://lnkd.in/g4CZvVCh

Fri, 10 Sep 2021 12:34:21 GMT

 1. Det er min opfattelse, at det globale netværk af gangstere, der stod bag 9/11 også står bag covid-19 nu. Fremgangsmåden er principielt set den samme. Når det inducerede traume er stort nok, så kan man springe efterforskning og rettergangen over og hoppe direkte til dommen. Det er uklædeligt og decideret skammeligt for moderne, civiliserede samfund at agere på den måde.
  Forskellen på covid-19 og 9/11 er, at der nu ikke er nogle nationalstater, der skal smadres af andre nationalstater. Den globale elites sammensværgelse mod det globale folk er nu så komplet, at eliten kontrollerer alle nationalstater og derfor kan bruge dem til at føre krig mod hele verdens befolkning. Elitens sidste fjende er os, folket. Det er en krig med nye våben, men det handler stadigvæk om at gøre os så bange, at vi frivilligt går med til at indskrænke vores frihedsrettigheder på et udokumenteret, unødvendigt og irrationelt grundlag. Når de har fået os helt besat med virusfrygt, vaccinemani og globalt, digitalt vaccinepas, så er elitens magt over folket komplet.
  https://lnkd.in/e5i_mUJR

Thu, 09 Sep 2021 04:17:34 GMT

 1. Jeg har lavet en ny beregning af risikoen for at dø af det nye coronavirus sammenlignet med risikoen for at dø af de nye coronavacciner.
  https://lnkd.in/eTs69vAn

Sat, 18 Sep 2021 11:05:52 GMT

 1. Jeg vil ikke påstå, at jeg kender den sande virkning af de såkaldte vacciner mod den såkaldte covid-19-sygdom, men ud fra de foreliggende data, så er det muligt, at vaccinerne er et biovåben.
  https://lnkd.in/ehVMHdqv

Thu, 30 Sep 2021 13:18:21 GMT


Velkommen til Den Nye Normal, hvor ytringsfriheden og muligheden for at trænge igennem med den nødvendige systemkritik er væk.

Nok er nok!

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 2 oktober 2021, 10:32 10:32

I går så jeg alle 4 afsnit af “Konspirationsteoretikerne har ordet” Jeg har vente med en skjult nervøsitet for hvordan det ville udspille sig. Det var jo en Urus post – en umulig opgave men godt fundet på af Signe Molde. Et skræmmende eksempel på hvordan man får lukket munden på dem man ikke er enige med. jeg har godt kunne lide Signe men efter at have se udsendelserne må jeg indrømme at jeg syns hun er en Bit… Bare det at hun ikke have fået bare en smule tvivl til sidst men med hendes afslutningsbemærkning siger “hjem til ekkokammeret”… Read more »