Kategorier
Den Politiske Blog Frihedspressen Indlæg

Frihedslisten er godkendt til valg i både Region Hovedstaden og Københavns Kommune

Vi er nu blevet godkendt af systemet til at stille op til både kommunalvalg i København og regionsvalg i Hovedstaden. Jeg vil være at finde på begge stemmesedler.

Jeg er spidskandidat for Frihedslisten til Region H med sundhed som mærkesag. Jeg vil især kæmpe for, at corona ikke bliver misbrugt til at indføre, hvad jeg opfatter som en totalitær stat. Det betyder i praksis, at bl.a. vaccination mod covid-19 skal være et reelt frit valg. Det betyder, at der ikke må have nogen negative konsekvenser overhovedet for adgangen til samfundet, hvis man takker nej til vaccinen. Det betyder også, at myndighederne skal holde op med at lave propaganda og i stedet levere evidensbaseret oplysning til borgerne og patienterne om fordele og ulemper ved vaccinen.

I dag har jeg været på Christiansborg Slotsplads. Jeg har besluttet mig for, at jeg også vil stille op til valg til Folketinget eller finde en anden, som jeg vil kæmpe for bliver valgt ind, og som har ÆGTE FRIHED som absolut første prioritet!

Læs mere her: Frihedslisten.dk

Donation


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x