Frihedslisten er godkendt til valg i både Region Hovedstaden og Københavns Kommune

Vi er nu blevet godkendt af systemet til at stille op til både kommunalvalg i København og regionsvalg i Hovedstaden. Jeg vil være at finde på begge stemmesedler.

Jeg er spidskandidat for Frihedslisten til Region H med sundhed som mærkesag. Jeg vil især kæmpe for, at corona ikke bliver misbrugt til at indføre, hvad jeg opfatter som en totalitær stat. Det betyder i praksis, at bl.a. vaccination mod covid-19 skal være et reelt frit valg. Det betyder, at der ikke må have nogen negative konsekvenser overhovedet for adgangen til samfundet, hvis man takker nej til vaccinen. Det betyder også, at myndighederne skal holde op med at lave propaganda og i stedet levere evidensbaseret oplysning til borgerne og patienterne om fordele og ulemper ved vaccinen.

I dag har jeg været på Christiansborg Slotsplads. Jeg har besluttet mig for, at jeg også vil stille op til valg til Folketinget eller finde en anden, som jeg vil kæmpe for bliver valgt ind, og som har ÆGTE FRIHED som absolut første prioritet!

Læs mere her: Frihedslisten.dk

Donation

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 7 oktober 2021, 11:07 11:07

tillykke med det – men jeg kan ikke lade være med at tænke på Don Quijote.
jeg ser ingen som er overlevet det system med integriteten i orden – det var lige ved at lykkes for vores gode ven med medvind på cyklstierne Jacob Haugård men til sidst blev han også tungen på vægtskålen.
Det skal så ikke mene jeg ønsker dig alt hel og lykke i kampen og jeg syns du gør det godt… jeg vil bare være ked af at se en kæmpe falde.