Sådan kan vi bekæmpe den totalitære stat med fredelige midler

Jeg kan anbefale denne video, der på 12 minutter giver en god guide til, hvordan man fredeligt og effektivt kan bekæmpe og opløse den totalitære stat.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Anita Jacobsen
onsdag, 6 oktober 2021, 18:15 18:15

Bare vi er mange nok. Jeg er så glad for, at der er nogen som fx dig Per, der stiller op og står fast, selv om det er svært og kræver megen energi og vedholdenhed. Det er bestemt en video, der vækker stof til eftertanke. Jeg vil rigtig gerne mødes med andre, der kan se, at samfundet bevæger sig i en helt forkert retning og faktisk har gjort det længe. Nu er det bare så meget mere tydeligt, at der er noget rivende galt. Det hjælper at mødes med ligesindede, men dem jeg kender lukker øjne og ører for kritik… Read more »