Covid-19-vaccinerne skader børn og unges hjerter, især drenges

To forskere har gennemgået den store amerikanske database med indrapporteringer af bivirkninger til vacciner, VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System). De konkluderer, at de såkaldte vacciner i markant grad øger risikoen for myocarditis (betændelse i hjertemusklen). Resultaterne er publiceret den 30. september 2021 i det videnskabelige tidsskrift Current Problems in Cardiology. Her er nogle af … Læs videre Covid-19-vaccinerne skader børn og unges hjerter, især drenges
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jo-Bro
onsdag, 6 oktober 2021, 19:02 19:02

the UK and Australia have started producing propaganda campaigns to normalize heart failure in young people.
Cites Risk of death associated with going for a run.
https://twitter.com/AndySwan/status/1445005425687027714