WHO indrømmer: Covid-vaccinerne kan have alvorlige bivirkninger

WHO indrømmer på denne side, at de såkaldte vacciner mod covid-19 øger risikoen for at alvorlige bivirkninger. WHO indrømmer bl.a. følgende: mRNA-indsprøjtninger (dvs. Pfizer og Moderna) kan medføre myocarditis (betændelse i hjertemusklen) og pericarditis (betændelse i membranen rundt om hjertet), som videre kan medføre langsigtet hjerteskade og død.Indsprøjtningerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson kan … Læs videre WHO indrømmer: Covid-vaccinerne kan have alvorlige bivirkninger
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
torsdag, 7 oktober 2021, 8:13 08:13

Who vil sikkert også en dag indrømme at deres formål er at slå folk ihjel. Men hverken medierne eller befolkningen vil vågne. For ligemeget hvad who siger og gør, så er who perfekte i deres sind, og de følger bare anvisningerne til folkemordet