Hvornår har du sidst set fjenden skændes med sig selv? Nej, vel?

Hvis vi skal gøre os håb om at vinde vores frihed i den igangværende globale vaccinekrig, så skal vi også holde op med at skændes internt, i hvert fald offentligt.

Hvis du har et issue med en anden i frihedsbevægelsen, så gå direkte til personen og tag diskussionen en til en. Du behøver ikke lave livevideoer med dit brok.

Hvis du er i offentlig konflikt med en anden i frihedsbevægelsen, så er det på tide at slutte fred. Husk at man kan godt kan slutte fred uden at vinde en debat. Du kan godt være den, der rækker hånden ud og tilbyder fredpiben, som ikke nødvendigvis behøver være en lakridspibe, uden at det betyder, at du overgiver dig, eller at du indrømmer, at du tog fejl.

Det kan godt være, at I begge to har lidt ret, og at I begge to tager lidt fejl – samtidig.

Hvis du har dummet dig, så indrøm det. Lad ikke din egen stolthed blive din undergang.

Jo mere, vi kan stå sammen, des stærkere er vi. Det er faktisk vores eneste, reelle styrke: vores antal i sammenhold. Vores antal i splittelse er ligegyldigt, da fjenden så blot venter på, at vi bekæmper hinanden i interne kampe. Mon ikke også, at fjenden allerede har hjulpet lidt på vej ved at puffe til de potentialer, der har været med interne konflikter? Det tror jeg. Det betyder, at noget af det, som du tror, at du ved om den anden part, som du er sur på, kan være information, der er plantet af fjenden.

Fjenden har mange styrker. En af dem er, at selvom fjenden ligesom os består af mange forskellige individer og grupper, så er deres politik og kommunikation planlagt og ensrettet. De skændes i hvert fald ikke med hinanden offentligt, bl.a. da det så ville blive meget tydeligt for os, hvem de forskellige aktører i fjendens lejr er. Flere er dog allerede blevet afsløret såsom den zionistiske mafia og Scientologys efterretningstjeneste i Danmark. Ja, det er sådan nogen som dem, der bliver sat til at lave det beskidte arbejde.

Hvis du ikke kan lide, at jeg bruger ordet ‘fjenden’, så er det på tide, at du indser de barske realiteter i den nuværende verdenssituation. Vi befinder os i en verdenskrig, der på én måde kan betragtes som 3. Verdenskrig, og som på en anden måde kan betragtes som afslutningen på 2. Verdenskrig, der ligeledes kan betragtes som afslutningen på 1. Verdenskrig.

Nazisterne blev aldrig slået helt ned efter 2. Verdenskrig. Det var kun de menige soldater. Hjernerne bag nazisternes propaganda og militær blev flyttet til USA, hvor de har fortsat deres dystre virke under en anden kommando, som sådan set har haft det samme mål som Nazi Tyskland: at bestemme over hele verden.

Coronakrigen er igen en krig med avanceret psykologisk propaganda og avancerede militære våben. Denne gang er det lykkedes folkets fjende via propaganda at få de fleste af os til frivilligt at lade os ramme af deres våben. Det må siges at være en særdeles smart militær strategi. Hatten af for det.

Fjenden er så avanceret, at vi absolut ikke har tid til at skændes internt om underordnede ting, så tag jer nu sammen og stå sammen!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments