Video: Nok er nok-demonstrationen i København i går

Det var dejligt at se så mange og så forskellige mennesker møde op til Nok er nok-demonstrationen i København i går. Tak til arrangørerne og talerne. Her er tre videoer fra den vellykkede arrangement. Video 1: Video 2: Video 3:
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 15 oktober 2021, 13:41 13:41

igen må jeg gå derfra skuffet. ikke nok med at MIB have taget pænt tøj på så var deres underlæggende atetyder der stadig. Det kan godt være der var mange flere blandet end tidligere men stadig kontrolleret af disse mørke mænd/drenge. Det kan godt være du ikke helt kan gennemskue hvad der forgår men jeg kender miljøet og prøver at komme videre. Jeg er ret sikker på du heller ikke vil kunne stå indenfor hvad de står for når det kommer til stykket – du vil kærlighed men de vil magt. Jeg blev gennet ind til siden af en af… Read more »