Stop diskriminationen af uvaccinerede

Regioner og kommuner bør indføre regler, der sikrer, at mennesker, der har takket nej til “vaccinen” mod covid-19 ikke blive udsat for diskrimination.

De officielle vaccinationstal siger, at 95 % af alle over 50 år i Danmark nu har taget stikket. Det betyder, at f.eks. jeg selv som 50-årig nu pludselig befinder mig i en minoritet i samfundet. Jeg og mine uvaccinerede medborgere har fortsat krav på at blive behandlet som ligeværdige mennesker med lige adgang til alle dele af samfundet som dem, der har taget stikket.

De nye bøsser

Vi uvaccinerede er i manges øjne de nye bøsser, og covid-19 er den nye AIDS. Frygten nu er den samme som frygten dengang. Det er her vigtigt at forstå, at ligesom bøsser kan forebygge AIDS uden at holde op med at være homoseksuelle, så kan uvaccinerede også forebygge covid-19 uden at blive vaccineret.

Hvis du er sammen med en bøsse, så bliver du ikke automatisk også selv homoseksuel, ligesom du som vaccineret ikke bliver uvaccineret, selvom du er sammen med en, der ikke har taget sprøjten. Der er derfor ingen grund til at diskriminere hverken bøsser eller uvaccinerede. Vi har alle ret til at være her – med stolthed!

Jeg vil kæmpe for alle minoriteters rettigheder, hvis jeg bliver valgt ind i Københavns Kommune og/eller Region Hovedstaden for Frihedslisten. Ingen diskrimination. Ingen mobning. Ingen direkte eller indirekte tvang i systemet til noget som helst. Vi er alle mennesker, og vi skal respektere hinandens forskellige perspektiver. Danmark bliver et meget kedeligt land, hvis vi alle skal være ens.

Jeg bliver ked af det, når jeg hører voksne bliver fyret, alene fordi de ikke er vaccineret, eller fordi de har ytret en alternativ mening om den sag. Jeg bliver trist til mode, når jeg hører børn føler sig tvunget til at tage stikket, selvom de ikke har lyst, da de ellers bliver holdt udenfor fællesskabet i skolen og blandt vennerne.

Historien har mange eksempler på, hvordan masseformation kan få folk til at se sig sure på en bestemt minoritet, så de får skylden for alverdens ondskab og dårlighed. I Tyskland i 30’erne gik det f.eks. ud over jøderne. Det er nu, vi skal vise, at vi faktisk er i stand til at lære af historien uden at gentage den. Jeg vil derfor opfordre, at alle arbejdspladser, skoler, osv. melder klart ud, at uvaccinerede selvfølgelig er præcis lige så velkomne som vaccinerede.

Hvis din paraply virker, kan du så ikke være ligeglad, hvis andre ønsker at mærke regnen?

Hvis vaccinen virker, så er der jo ingen grund til gå i panik, hvis andre ikke er vaccineret. Den form for panik er lige så ulogisk som at gå i panik over, at andre ikke går med paraply i regnvejr, når du selv har slået din paraply op. Hvis din paraply virker, så kan du jo sådan set være ligeglad med, om andre bliver våde. Måske er der faktisk nogen, der kan lide at mærke regnen, og skal de så ikke have lov til det?

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments