Sundhedsstyrelsen kan eller vil ikke svare på mine spørgsmål

Jeg har i dag modtaget svar fra Sundhedsstyrelsen om mine spørgsmål til Søren Brostrøm om dokumentation for covid-19 og vaccination. Her er, hvad Sundhedsstyrelsen har skrevet til mig i dag: Kære Per Brændegaard. Tak for dit åbne brev til Søren Brostrøm, som han desværre ikke har mulighed for selv at svare på grundet travlhed. Sundhedsstyrelsen … Læs videre Sundhedsstyrelsen kan eller vil ikke svare på mine spørgsmål
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 13 oktober 2021, 10:10 10:10

Der er nogen der siger de først svarer tredje gang man gentager spørgsmålet. Spørg igen og mere specifikt og afgrænset