Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sundhedsstyrelsen kan eller vil ikke svare på mine spørgsmål

Jeg har i dag modtaget svar fra Sundhedsstyrelsen om mine spørgsmål til Søren Brostrøm om dokumentation for covid-19 og vaccination. Her er, hvad Sundhedsstyrelsen har skrevet til mig i dag: Kære Per Brændegaard. Tak for dit åbne brev til Søren Brostrøm, som han desværre ikke har mulighed for selv at svare på grundet travlhed. Sundhedsstyrelsen […]

Jeg har i dag modtaget svar fra Sundhedsstyrelsen om mine spørgsmål til Søren Brostrøm om dokumentation for covid-19 og vaccination. Her er, hvad Sundhedsstyrelsen har skrevet til mig i dag: Kære Per Brændegaard. Tak for dit åbne brev til Søren Brostrøm, som han desværre ikke har mulighed for selv at svare på grundet travlhed. Sundhedsstyrelsen […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x