Sundhedsstyrelsen kan eller vil ikke svare på mine spørgsmål

Jeg har i dag modtaget svar fra Sundhedsstyrelsen om mine spørgsmål til Søren Brostrøm om dokumentation for covid-19 og vaccination. Her er, hvad Sundhedsstyrelsen har skrevet til mig i dag: Kære Per Brændegaard. Tak for dit åbne brev til Søren Brostrøm, som han desværre ikke har mulighed for selv at svare på grundet travlhed. Sundhedsstyrelsen … Læs videre Sundhedsstyrelsen kan eller vil ikke svare på mine spørgsmål
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 13 oktober 2021, 10:10 10:10

Der er nogen der siger de først svarer tredje gang man gentager spørgsmålet. Spørg igen og mere specifikt og afgrænset