Sådan kan et stort bedrag gennemføres

Her er opskriften på at gennemføre et stort bedrag:

 1. En lille gruppe mennesker med ekstremt mange penge (lad os kalde dem Eliten) rotter sig sammen og blive enige om et slutmål (lad os kalde det Målet).
 2. Eliten nedsætter en arbejdsgruppe med yderst intelligente mennesker med dybdegående viden om socialpsykologi, økonomi, jura og politik (lad os kalde dem De Kloge). De Kloge bliver tildelt ubegrænsede ressourcer fra Eliten.
 3. De Kloge identificerer forskellige interventioner, der kan realisere Målet.
 4. De Kloge identificerer forskellige problemer, som interventionerne kan kommunikeres som løsninger på.
 5. De Kloge vælger den kombination af problem og intervention (lad os kalde det PI), der har størst sandsynlighed for at blive accepteret af målgruppen.
 6. De Kloge nedsætter en operationel arbejdsgruppe, der skal skabe problemet. Problemet behøver ikke være reelt; det skal blot opfattes sådan.
 7. De Kloge nedsætter en anden operationel arbejdsgruppe, der skal skabe fokus på den planlagte intervention som den bedste og eneste løsning på problemet. Interventionen behøver heller ikke være reel, da perception er det vigtigste.
 8. De Kloge nedsætter en tredje arbejdsgruppe, der skal udføre operationen i samfundssystemet i lagene under den hemmelige Elite, som i virkeligheden ikke er så hemmelig, hvis man følger ejerskabet af virksomheder og pengesystemet hele vejen op til den øverste top.
 9. De Kloge sørger for, at der er vandtætte skodder mellem de tre arbejdsgrupper.
 10. Eliten og De Kloge sørger for, at så få som muligt personer kender den reelle konspiration.
 11. Projektet udføres top-down i magtpyramiden via en kombination interne bedrag og individuelt tilpassede incitamenter til magthaverne. Det er vigtigt, at så mange som muligt oprigtigt tror, at de arbejder for det gode. Dette sikres via interne bedrag, så det kun er den øverste top og den inderste kerne, der kender den reelle agenda.
 12. Incitamenterne omfatter en kombination af belønning og trussel, hvor de personlige trusler leveres af anonyme aktører, der ikke kan spores. Trusler bruges kun overfor de magthavere, der ikke er modtagelige for andre typer incitamenter udtænkt af De Kloge.
 13. Systemiske og socialpsykologiske metoder (herunder økonomisk gruppepres) iværksættes, så det bedrageriske system bliver selvforstærkende på vejen mod Målet.
 14. Narrativet om PI skal fastholdes for enhver pris! Alle alternative opfattelse skal hånes eller ignoreres.
 15. Kontrollen af mainstream-pressen er essentiel, hvor enhver der har gennemskuet bedraget, og som er i stand til at formidle analysen, bliver ignoreret fuldstændigt, indtil Målet er nået. Det er her, vi befinder os nu.
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments