Video: Kunsten at sige undskyld

‘Undskyld’ er et lille ord med stor power!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 14 oktober 2021, 17:06 17:06

Kære Per.
Det var en god og vigtig video til os alle.
Jeg lå selv i mail korrespondance med hele min familie i går. Mit problem var ikke sproget for jeg holdt den gode tone fra ende til anden.
Men som du blev jeg provokeret over gentagne ignorance som om…det er nok noget der går over hvis vi fortsat tier det ihjæl.
Jeg måtte så ud at sige undskyld i dag for min ubøjelighed og vanskelighed.
Vil sige tak for tippet 😅😅❤️