10 gode grunde til at kramme MERE og ikke mindre

Vi har under coronaen mange gange hørt, at det er farligt at kramme. MeToo-bevægelsen har også gjort sit til, at mænd og kvinder er blevet bange for nærkontakt med hinanden. Der er efter min vurdering og intuitive fornemmelse en klar politisk og mørk spirituel agenda bag dette, som det er vores etiske pligt at bekæmpe. Det gør vi simpelthen ved at praktisere civil ulydighed og målrettet gå efter at kramme meget mere.

Her er 10 gode grunde til at kramme mere i denne tid, hvor mørket er blevet så synligt for alle med øjne, der kan se:

  1. Det rette kram kan tænde lyset og vække ånden, så det bliver muligt for flere at se mørket og vælge lyset. Det handler om at vække og transformere den seksuelle energi. Det kan foregå effektivt og sikkert med kram med tøj på mellem mand og kvinde, der mærker en seksuel tiltrækning. Orgasmer – uden udløsning – kan sætte dig fri! Dette er den store hemmelighed i mange af de gamle visdomstraditioner, og som stadigvæk bliver forsøgt undertrykt af magthaverne.
  2. Kram kan selvfølgelig også foregå helt uden nogen som helst form for seksualitet. Alle kan krammes, uden der behøver ligge noget som helst andet i det end en venlig gestus og omsorg.
  3. Det rette kram kan facilitere en dyb ro og healing, der modvirker de fysiske, mentale og sociale skadevirkninger af tidens mørke, menneskefjendske, sundhedsskadelige propaganda.
  4. Krammet symboliserer tillid til andre mennesker og naturlig immunitet. Det er modgiften til coronapropagandaen og vaccinetyranniet.
  5. At tilbyde kram til fremmede kan være en nærmest revolutionær handling i en krammeforskrækket tid.
  6. At tilbyde kram til fjendens kollaboratører og håndlangere kan måske hjælpe dem til at vågne op i mørket, så de kan se den lille sprække af lys og gå i den retning. Måske virker det meget bedre end at råbe af dem og skælde ud.
  7. Kram skaber sammenhold – KramUnity.
  8. Kram styrker immunforsvaret.
  9. Kram reducerer stress og øger modstandskraften i en stressende tid.
  10. Store gruppekram har visuel og spirituel power og kan med fordel bruges meget mere i demonstrationer og aktivisme for sundhed, frihed og forskellighed.
Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 16 oktober 2021, 10:40 10:40

Kunne ikke skrive kommentar under din video – om at sige undskyld Jeg kender alt for godt til, at blive tiet ihjel fordi jeg stiller spørgsmåltegn ved alt – er meget kritisk.. kritisere kritikken. Jeg vil godt sige undskyld for at jeg at glemmer, at rose. Du gør et stort og værdifuldt arbejde. Du inspirere og skal have stort TAK for at du er gået full time ind i kampen. Tak for din ærlighed og åbenhed og du viser med eksemples magt en anden vej end aggression – og du viser du kun er et menneske på vej… så kan… Read more »