Canadiske forskere finder hjerteproblemer hos vaccinerede mænd – og bliver censureret

Danmarks største propagandamedie, DR, bragte i går to historier, der forsøger at gå imod den nye forskning, der har vist, at covid-19-vaccinerne øger risikoen for hjerteproblemer. Tak til DR for at sende mig på sporet af den farlige forskning, som jeg her formidler videre til det danske folk.

Propagandaen er disse to DR-artikler:

Den nye undersøgelse, der angiveligt er trukket tilbage, stammer fra en platform, der er støttet af Chan Zuckerberg Initiative. Som navnet antyder, så er det Marck Zuckerberg og hustru Priscilla Chan, der står bag. Det er således sandsynligt, at de canadiske forskere bag den kontroversielle er blevet overmandet er langt større politiske interesser end at få sandheden om vaccinerne ud til folket.

Den nu censurerede undersøgelse af Tahir Kafil og kolleger fulgte alle tilfælde af myocarditis/pericarditis-diagnose over en periode på to måneder i et akademisk medicinsk center i perioden 1. juni 2021 til 31. juli 2021. Myocarditis er betændelse i hjertemusklen. Pericarditis er betændelse i hjertehinden. Forskerne identificerede tilfælde af myocarditis eller pericarditis, hvor patienten indenfor en måned før diagnosen havde modtaget en mRNA-vaccine. Incidensen blev estimeret ud fra det samlede antal mRNA-vaccinedoser, der var blevet givet i Ottawa-regionen i Canada i perioden.

Forskerne fandt 32 tilfælde af myocarditis og/eller pericarditis. Gennemsnitsalderen var 33 år. Kønsfordelingen var 2 kvinder og 29 mænd. I fem tilfælde opstod symptomerne efter kun én dosis mRNA-vaccine. I 27 tilfælde opstod symptomerne efter den anden dosis. Der gik i gennemsnit 1,5 dag var indsprøjtning til symptom. Brystsmerter var det hyppigste symptom. Incidensen var 10 tilfælde for hver 10.000 vaccinationer.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
søndag, 17 oktober 2021, 20:10 20:10

Jeg har netop taget bladet fra munden og sendt en mail til Pernille ved DR (ovennævnte artikel) med følgende ordlyd: Hej Pernille.   Jeg har netop læst din artikel om den canadiske undersøgelse, der blev trukket tilbage:   https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/igen-er-en-opsigtsvaekkende-corona-undersoegelse-trukket-tilbage-det-bryder     Mine tanker kommer uvilkårligt til at gå i retning af den meget benyttede PCR-test, der som bekendt bliver brugt verden over til at påvise, hvorvidt folk er positive eller negative i Covid-19 sammenhæng.   I lang tid forsøgte jeg selv at få påstanden bekræftet – den påstand, der hævdede, at Kary Mullis, opfinderen af PCR-testen, selv udtrykkeligt sagde i… Read more »